Jump to content
FAS Goran

sandro88

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About sandro88

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Imam Android auto, povezem preko kabla i prikazuje on meni aplikacije koje mogu da koristim, ali to je ograniceno, imam setings, viber, whatsapp, youtube music, maps i jos par nebitnih... ali nigde nisam nasao resenje kako da tu ubacim aplikacije koje ja zelim da mogu da se koriste, npr chrome i youtube (da moze video da se pusta) i neki plajer da mogu sa telefona da pustim neki video.... Pa ekran se vidi i sa zadnjeg sedista posto je na sredini kontrolne table i jos je podignut gore, pa da mogu da pustim neki crtani klinac da gleda npr.... da ne ubacujem neki tablet nazad ili nesto tako da budzim... ako bi ovo moglo da se izvede....
  2. Pozdrav, svima... od skoro sam vlasnik jednog tipa ali restyle modela... mada je softver kapiram potpuno isti.... ono sto mene zanima da li je i kako moguce namestiti da moze da se pusti video na multimediji od 7", jer kad ubodem usb sa videima moze da se pusti taj fajl, ali se reprodukuje samo zvuk, citao ga kao pesmu? Da li je neko pokusavao preko dijagnostike? Takodje sam video da su namestali da preko Android auta mogu da ubace jos neke aplikacije da se koriste, a ne samo one koje softver dozvoljava, npr od youtube-a moze samo muzika, a video sam da su namestali i video da moze da se pusti sa youtube-a.... da postoji ta ikonica da se otvori klasican youtube, ista prica i za neki browser, tipa hrom ili neki pa izlaze ljudi na net gde hoce.... jedan je cak imao i aplikaciju za neke televizijske kanale pa je pusta tv.... dali je moguce i na koji nacin to aktivirati?
  3. Pregledao sam ovo i pre, ali nigde nisam nasao kako da promenim format prikaza potrosnje, jer komanda koja to radi na verziji sa analognim brzinometrom ne radi na verziji sa digitalnim.... Uspeo sam pronadjem kako da vidim temperaturu motora... Dobio sam uputstvo u PM i uspeo sam da nadjem, kod modela sa digitalnim satom to se podesava na multimediji.
  4. Pozdrav, i ja sam uzeo ovakav, ista oprema samo druga boja + rikverc kamera, pre nepuna 2 meseca i stvarno sam prezadovoljan, ni motor mi nije problem, sve je kako treba... smeta mi sto nigde ne mogu da nadjem temperaturu motora gde se prikazuje i zato sto bord ne prikazuje prosecnu i trenutnu potrosnju u normalnom formatu npr 7l/100km, vec prikazuje u formatu 15km/l....

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...