Jump to content
FAS Goran

bogdan13

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bogdan13

  1. Neki savet kako da skinem ovo?
  2. Juce mi se u toku voznje desilo da mi je stilo upalio safe mod i nije mogao da predje 90kmh jedno 10ak minuta. Posle toga je sve radilo okej turbina se cula kao i inace ali posle jedno 5 minuta je krenula da zvizdi ili ne znam kako bih opisao taj zvuk. Pefomanse smanjile ali doduse nije kao kad se upali safe mod. Kada se pusti gas cuje se kao da ima "blow off" Takodje sam primetio dodjem do 130kmh kompjuter izbaci engine fault i upali se crveni check engine na tipa sekund. Najcudnije mi je to sto taj zvuk sirene nekad nestane ali se ponovo pojavi i na leru se ne cuje do tipa 3000 obrtaja dok u voznji vec krece na 2000. https://youtube.com/shorts/oYR6g74iy5A?feature=share Ne znam koliko mozete cuti u videu ali taj zvuk je na 10oj sekundi videa i jos jednom pred kraj Uzivo se cuje glasnije
  3. Mislim da se nisam lepo izrazio, kada je iskljucen protokomer on ide normalno kad je ukljucen jedva 3 navucem do 90.. sve u svemu normalno radi, medjutim danas mi se u toku voznje desilo da i sa iskljucenim protokomerom auto isto jedva navuce do 90.. i tako je bilo nekih 10ak minuta i onda je auto opet krenuo da vuce ali pri 2000-3000 obrtaja se pojavilo neko glasno zvizdanje. Pomislio sam da je turbina ali fora je u tome sto kad auto stoji i dam gas u leru na 2000-3000 obrtaja tok zvizdanja nema ali dok se auto krece pri istim obrtajima zvizdanja ima.. Da se nije mozda otkacilo crevo turbine ili da je popustila selna i ako jeste kolko je lose voziti sa busnim crevom? Student sam i nemam bas para za novo crevo pa planiram da vozim opreznije dok ne skupim novac da zamenim crevo ako je ono u pitanju.
  4. Desava mi se kada je u stilu (1.9 JTD) ukljucen protokomer on vuce kao mrcina a kada istaknem dzek vuce normalnije ali mi se i dalje ne cini da je to to. Da li vredi da pokusam da produvam filter vazduha ili mora nov protokomer? Inace stilo je od 80 konja.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...