Jump to content
FAS Goran

stefank

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About stefank

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozdrav svima, zna li neko da li ovaj 1.3 od 85HP u 500l 2013 god ima plivajuci zamajac. Kako se generalno pokazao ovaj motor?
  2. Auto uredno pravo parkiran na parkingu i to jos ispred zgrade. Parkirao sam ga prekjuce i nisam ga pomerao. Danas prolazim i slucajno vidim nesto mi cudno na vratima. U neposrednoj je blizini skola tako da je moguce da je neko dobio losi ocenu... Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Kakva su vam iskustva sa gorivom sa Euro Petrola? Konkretno me interesuje Lion Expert 100. Vidim da uz njihovu karticu ispada 7RSD jeftinije po litri sto i nije mala razlika.
  4. Nije lose uradjena unutrasnjost. Sve je na svom mestu. Nista ne lupa drobi. Sve je jako cvrsto. Gornji deo kokpita je mekan doljni deo je tvrda plastika. Vrata na sebi imaju tvrdu plastiku, tapacirung (ostavljaju utisak masivnosti).Volan je super. Ekrani su super pregledni i lepo vidljivi. Komande za klimu su super odradjene (dobar utisak odaju). Rucica menjaca je isto jako dobra. Ovaj paket opreme ima kao pino black lajsnu gde su komande za zakljucavanje, sva 4.... Jedina mana istrument table je sto ne mozes da znas tacan broj obrtaja i koliko goriva tacno ima (ipak po tom pitanje ne moze da zameni analogne satove) Isto me jako nervira multimedija koja carplay ne pokrece preko celog ekrana i onda nemas iskoriscenost cele povrsine vec samo dobijes prozor. Android auto pokrece posto je verovatno i sama multimedija bazirana na nekom androidu ili linuxu. Zbog toga mi je samo zao sto nisam uzeo vecu multimediju. Ali sta da se radi bilo je daj sta das.... Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Posle 2000 predjenih km moja iskustva su i vise nego pozitivna. Auto je udoban( prednja sedista su malo tvrdja ali covek se navikne), komotan, suvozacevo sediste je malo cudno pozicionirano. Klima odlicno greje. Upravljiv je. Lepo se ponasa preko lezecih. Potrosnja je pristojna. Dizajn barem meni je odlican. Motor je malo bucniji kad je hladno dok se ne ugreje posle je super. Mogao bi mozda biti malo pregledniji. Led svetla su super. Multimedija je odlicna. Volan je odlican. Proveravao sam ulje sve je ok za sada. Jedina mana koju sam primetio je da se pozadi sa dobos kocnica ljusti crna farba i pojavljuje korozija (ocigledno su ga samo premazali radi reda). Sve u svemu i vise nego sam zadovoljan izborom. Za ovaj novac sumnjam da postoji bolji auto istih gabarita i opreme.
  6. Ja sam u salonu uzeo auto u pristizanju bas zbog toga da ga ne bi cekao. Da sam ga konfigurisao verovatno bi mu dodao jos nesto (vecu multimediju sigurno kao i parking kameru).
  7. Pozdrav svima, dosao je red i ja da predstavim svog novog "Turcina". U pitanju je Tipo sa 1.4 95ks motorom u Life +Full Led opremi. Za sada sam i vise nego zadovoljan. Led svetla su fenomenalna. Sam dizajn je odlican, dosta je prostoran. Jedina "mana" je taj motor koji i nema preterano snage ali to sam i ocekivao. Sto se tice kvaliteta mislim da za taj novac ne postoji bolji automobil na trzistu. Vreme ce pokazati svoje (videcemo koliko ce mu trebati da se rasklima i razdrnda :))

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...