Jump to content
FAS Goran

gibanica

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About gibanica

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hvala za dobrodoslicu Znam za te metode, pokusao sam ne funkcionise, tj ne pojavi se nista, niti se pojavi bilo sta kada drzim tri tastera vezano. Al to je manje bitno. Ja ne znam elementarno, da li je meni Uconnect 3, 5 ili 7? Takodje vidim da su mi mape iz 2016. Pretpostavljam da je zabranjeno ovde da pitam gde nalazite mape, pa cu prefoormulisati pitanje: da li mora kod servisera ili mogu sam na netu naci mape? I povezivanjem mi se stalno pali ovaj android auto, dok uconnetct LIVE uopste ne radi. Pa eto, u principu, ostaje mi samo pitanje gde nalazite mape i update? Prazan flash vec imam
  2. Može li pomoć molim vas imam dosta pitanja s obzirom da sam do skoro koristio samo blue and me 1.Kako da znam koji imam UCONNECT? Koje su mi bitne oznake? 2.Kako da znam da li je ažuriran i gde naci paket za ažuriranje da snimim na USB? 3.UCONNECT LIVE mi ne radi, kaže ne radi u mojoj državi :/ ima li načina da to rešim bar nekim VPN ili slično? 4. Kako ažuriran TomTom mape i šta googlam da skinem s obzirom da mi je istekla Mopar ponuda od 3 godine free? Ranije sam koristio samo Igo tako da nemam iskustva sa TomTom. Imam fiat500 2017god Radi TomTom ali ne znam koja god, radi povezivanje sa UCONNECT i radi android auto. Izvinite ako sam postavio neko pitanje na koje ima odgovor u prethodnih 30 strana, ali potpuni sam početnik :)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...