Jump to content
FAS Goran

Mihac

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mihac

  1. Da, da, taj dizajn. Hvala na odgovoru Zato bih voleo da se neko javi ko je to vec radio kod nas, da mi kaze da ne seckam nista, da kupim od tog i tog OE ili AA proizvodjaca (plug and play) i to je to. Ili da posavetuje da je (verovatno ) jeftinija (ili jedina moguca kod nas) varijanta "sa seckaj lemi prelepljuj". Vidjao sam kod nas na oglasima fice sa tim svetlima, a bila su godista do 2015-og. Buni me i ta plastika u sredini, za koju sam posle par poziva shvatio da ne ide uz stop, gde nju naci? Bacicu se ovih dana malo vise u pretragu svakako. Hvala puno, to mi je trebalo
  2. Pozdrav ljudi, potrebno mi je par informacija vezanih za promenu stop svetala sa '09 fice na facelift ('15-). Izvinjavam se unapred ako je tema vec negde otvorena, molio bih onda na preusmerenje . Prva je, ako je vec neko uradio nesto slicno, da li bi mogao da podeli u najkracim mogucim crtama ceo postupak? Postoje razliciti yt snimci, gde se razliciti konektori (standardi) koriste. Jedni seku, leme, koriste otpornike u vecoj, drugi u manjoj meri, u zavisnosti da li ostaje halogena ili se menja na LED. Koliko sam razumeo a i vec iskusio, automobil je vrlo osetljiv na sve moguce elektro radove, imam drugara eletricara/elektronicara koji je zaista dobar, ali svako korisno iskustvo bi znacilo da skratimo muke. Druga informacija koja bi mi koristila je vezana za nabavljanje delova, da li je sve dostupno na teritoriji Srbije, gde bi bilo najpovoljnije, itd? Ono sto sam primetio je da plastika koja dolazi na sam stop ne ide uz stopaljku. Ili gresim? Gde to nabaviti onda? (ako nije dozvoljeno reklamiranje, molio bih onda slanje u inbox). Radnja za konektore sa tim standardima ili online, Am.z.n ili E..y, linkovi? Hvala unapred.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...