Jump to content
FAS Goran

Jus_us

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Pozdrav, ne radi mi pozadinsko osvjetljenje od kilometar sata, sve ostalo radi. Jel to pregorila dioda ili nesto drugo?
  2. Pozdrav ekipa, može mala pomoć za one koji voze Grande Punto, radi se o redizajnu iz 2008 godine kojeg kupujem. Upalo mi je u oko jedna stvar, a to je da ima mali zazor kod volana tj..airbaga, izgleda kao da je airbag vađen van. Ako može neka informacija vezano za to, dali je to normalno na ovom autu ili je jednostavno netko vadio airbag van. Hvala
  3. Pozdrav svima , novi sam na forumu i ovim putem vas sve pozdravljam. Imam problem sa kodom ključa. Prije par dana sjednem u auto i cim sam dao kontakt upalila mi se lampica. Auto normalno pali i vozi, isao sam skinuti masku sa volana da vidim mozda je u pitanju do nekog kontakta itd...cak sam tamo kod osiguraca iz zute kutijice izvadio onu antenicu koja ide od brave ali nista, i dalje svijetli, a auto pali normalno...sve dok nisam pored te antenice skinuo jos jedan kabel (isto sa te zute kutijice) i onda je lampica prestala svijetliti, a auto isto normalno pali. Sad ne znam u cemu je problem jer auto pali sasvim normalno i vozi sasvim normalno. Bio bih zahvalan ako netko ima kakvu ideju sta napraviti, hvala.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...