Jump to content
FAS Goran

Novi član

Members
  • Content Count

    127
  • Joined

  • Last visited

About Novi član

  • Rank
    Regolari

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Zvao Nikom u Kg da zakažem drugi redovni servis. Kažu da je cena oko 16500. Deluje da su skuplji od Stojanova.
  2. @Flex Ne, ne plaćam tehnički, auto je star godinu dana. Takodje, imam najniži premijski stepen. Čak i kalkulator registracije izbacuje oko 25 hiljada
  3. Sad si me zbunio. Ja platih registraciju oko 24 hiljade pre 20 dana, a kasko me koštao 23 hiljade. Kako je moguće da postoji razlika od 7 hiljada???
  4. Nije do struje već do vlage. Meni je vlažno vreme i sneg uvek bilo okidač za problem na servu. A cerada je predviđena za kratkoročno pokrivanje auta, zbog sunca ili nepogoda, inače više štete nego koristi od nje. Dobra nadstrešnica je za auto bolja od garaže jer omogućava brže sušenje.
  5. Primetio sam da mi na Tipu pritisak u gumama opada drastično, baš kao u tvom primeru, dok mi se na Puntu to nije dešavalo. Ne znam u čemu je caka, da li zbog težine, pa vrši veći pritisak, nemam pojma.
  6. Na Puntu je trepkalo i dosta je pomagalo. Tek sinoć sam video da dugmence zapravo svetli, ali preko dana se ne vidi. Ima dosta sitnica za koje mislim da su lošije nego na Puntu. Recimo, kada spustim mokre prozore na Tipu, voda se samo razmaže, dok je na Puntu ona guma skidala vodu sa stakla.
  7. Da li ti trepka ono dugmence sa trouglom kada uključiš sva 4 žmigavca? Meni ne svetli uopšte.
  8. U zdravlju da ga eksploatišeš, da ti debelo vrati svaki uloženi dinar!
  9. Ja ih kupio pre 3 meseca i nisam ih još stavio. Tipo ima slab far, trebalo bi da bude vidljiva promena, za vikend ću da zamenim pa javljam utiske.
  10. Evo ja sam prešao 600km u cugu, bez gašenja, uz samo jedno dolivanje goriva. Auto je udoban, tih, tempomat izuzetno koristan (ima policije, vozio sam po p.s.-u), vožnja mi uopšte nije bila zamorna. Zadovoljan.
  11. Posle (prvih) 1600km potrošio je 250ml ulja. Potrošnja po bordu je 8,6l. 100km auto-put, 1500km lokalni putevi i grad. Udoban je, brzo sam navikao na kratke brzine, a naučio sam i da prebacim iz prve u drugu a da se ne čuje menjač. Jedva čekam na more da ga nagazim.
  12. Mora dva zelena kartona. Ili putuj preko Bugarske. Meni se to redovno dešavalo jer mi je sredinom jula isticala registracija...
  13. Na 1,5 miliona dinara oko 25 hiljada sa svim popustima. Kao što rekoše ljudi, ima u temi kasko objašnjenje matematike.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...