Jump to content
FAS Goran

Stereo

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About Stereo

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Danas sam uspeo da zaključam ključeve od auta u gepeku.Dežurni bravar je naplatio "porez na budale" 50e i otvorio ga za 5 min. :-) Čisto informativno da imate cenu ako vam se desi sličan peh.
  2. Stereo

    Android multimedija

    Da li neko zna razlog zašto navigacija neće da se poveže sa mobilnim? tj poveže kad njoj dune,nema nikakvog pravila kako i zašto. Da ima veze što se povezuje Huawei telefon bez zvaničnog googla? Navigacija je kinez zq8003.
  3. Meni je majstor rekao "to ti je zaprljana klapna gasa,teraj to tako pa kad bude vreme za servis sredićemo i to".I ja ga vozim tako :-)
  4. 1.4 multiair 105hp 8.5L na 100km Beogradske gužve. Obrni okreni ne može nikako manje :-(
  5. Opet danas dva puta .Nije mi problem što se dešava povremeno,već što može da dovede do izuzetno opasne situacije u saobraćaju. Jedino je rešenje da ga izturiram pri paljenju :-D Majstor kaže da mu jedino na pamet pada senzor radilice.
  6. Da li neko zna šta je problem?Dešava mi se identično kao na snimku.
  7. što kaže moj kolega "što nisu napravili da je obrnuto,a ne ovako da me nervira svo vreme". Ja sam već navikao,kako sednem u auto vezujem pojas i gasim s/s.
  8. To sam odmah zamenio i nije bilo do akumulatora već ovaj mrtvi senzor. Mada ni akumulator nije jeftiniji bio..15 soma :-(
  9. Da li neko zna gde ima da se nadje ovakav deo za ventilaciju bez priključka za navigaciju? Kako je ovaj priključak bespotreban,ova rupa bi dobro došla za odlaganje mobilnog.
  10. Izgleda i ja :-D A kao "racing" serija sa nekim trim level racing,a nema esp. PUNTO EVO (2009-2011) - 2V-1.4 16V 105CV-E5-RACING-5P.GS.6M-I/CE
  11. Nije original već kinez na androidu,ali radi sve ok (komande na volanu ,bluetooth,navigacija..).Ja sam ga kupio zato što je vlasnik placa stavio neki pioneer umesto fabričke.
  12. Tako sam se i ja rukovodio kada sam kupovao auto. :-) Par informacija ako nekog zanima -mali i veliki servis 23000 -potrošnja grad 10l autoput 6.5l -multimedia 300e :-( (nikako mi nije jasno zašto je samo za ovaj auto 2x skuplja)
  13. @Ivan Atmo Izvinjavam se kolegi na spamu samo sam hteo da se predstavim;neću dalje dodavati,molim boga da je bogati Švajcarac zamenio taj multiair unit u mom slučaju. :-)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...