Jump to content
FAS Goran

Fiat Brava 1.6 16v 1997

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Fiat Brava 1.6 16v 1997

  1. Dodavao sam led kontroler sa trakama za osvetljenje u kabini,neko mi je predlozio da se vezem iza prekidaca za svetla sto sam i uradio. Izgubio sam brzo svetla (dugo i kratko) pozicija radi. E sad probao sam da cackam sam oko releja i kad sam vezeo dve iste (belo-crna zica prekinuta relejem) dobio sam svetlo,da li to znaci da je relej izgoreo,crko ili slicno znaci samo sam skinuo dve zice (od 4) iste boje povezao ih i dobio svetlo,inace dok se toga nisam setio merio sam V na izlazu sijalice bez sijalica 12v a kad ubacim jednu sijalicu i merim na drugom izlazu pokazuje 0V treba mu vreme da vrati na 12v kad izvadim sijalicu penje 4,5,6,7V sve do 12V jedno 10 min. Ima li ko resenje? Hvala unapred svima
  2. Menjaj pumpu i ocisti rezervoar,ako ti stalno ostaje bez goriva(kao sto napisa u mom postu) onda ne trazi dalje,mogao bi i filtere da zamenis ko zna kakav je talog povukao iz rezervoara. I presteluj plin na onom malom crnom regulatoru osetices ga po leru znas kakav je bio
  3. Ne ostavljaj ga bez benzina! Izgorela je pumpa u rezervoaru pocela da se topi mogao sam da odletim u tri picke materine,ne ostavljajte auto nikad ispod rezerve!!!!
  4. Zaboravio sam da napomenem da je ostao bez benzina dan pre nego sto mi se desilo"gasenje usred saobracaja",palo mi je na pamet da mozda pumpa pravi kratak spoj?Posto sam dosuo benzina 5l kad je stao ali vise ne radi na benzin samo na plin I ako ga pravi da li bih u teoriji mogao samo da skinem buksnu koja ide do pumpe da joj tako prekinem dovod struje i da vozim na plinu jer mi je moj dobri majstor 100km od auta?
  5. Dobro vece svima,nov sam na forumu a i kao vlasnik auta tek dva meseca,naime rec je o Fiat Brava 1.6 16v iz 1997, auto ne startuje (ni plin ni benzin),oterao sam kod majstora on mi je nesto "nabudzio" i rekao "vozi tako par dana pa dodji opet,bukvalno tako i uzeo 6000,ja ne budem lenj krenem da kopam i nadjem (kao sto se vidi na slikama osigurac ispod plastike koja je na slici,stavim drugi upali ko mina i ugasi se za minut opet izgori osigurac na istom mestu,zna li neko za sta je i sta to moze biti? Hvala najlepse unapred na vremenu i pomoci Da zaboravio sam da dodam da mi je majstor pominjao neku stampanu plocu da je kao na njoj nesto crklo i to je to sto sam od njega cuo.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...