Jump to content
FAS Goran

johnnyschiller

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About johnnyschiller

  • Rank
    Il Nuovo

Previous Fields

  • Garage
    Bravo 1.4 2007
  1. Hvala, istrazicu kako na nesto naidjem ako ne nadjem pisem pa cemo da prodiskutujemo
  2. Hvala hvala, 2950e, trebala su zadnja klesta na levom tocku da se remontuju to nam je covek i rekao, inace ovako je dobar. Set letnjih koje ce izgurati ovu sezonu i set zimskih guma. Pravo da ti kazem nisam mnogo pratio koliko trosi. Dobar je, ima dvozonsku klimu i sa njom solidno vuce. Videcemo kako ce se pokazati u narednim mesecima. Prakticno resenje za problem drzaca za case, crne stopice sto se stave na dno stolice u kuci kod kineza 80 din, zalepio na unutrasnjost i sad hvata limenke i flase Uskoro cu dodati slike kad ga uglancam
  3. Pozdrav, Ovo je novi član familije nismo ga još pošteno islikali ali biće prilike! Auto je 2007 godište i u odličnom je stanju. Polako se upoznajemo iako smo u mesec dana već prešli skoro 2000km Ako neko ima ideju za neki dodatak za držače za čaše ili neku kreativnu ideju neka se javi pošto su totalno beskorisni. Planiramo da mu dodam microlink na multimediju i tako neke sitnice. Eto :
  4. @Ivan bolje vas nasao, hvala, da, sledece na meti su drzaci za case koji su beskorisni totalno, ako ima negde post o tome prosledi mi molim te
  5. @Ivan Svaka čast! Skoro smo uzeli Brava i bila je rupa na gornjem delu i potom je pukla i sada smo zamenili po tvojim nacrtima i radi!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...