Jump to content
FAS Goran

Gptjet

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gptjet

  1. Na prodaju gewinde, 4 stelujuca amortizera sa oprugama i kljucem za stelovanje sa tuw serifikatom. Gewinde su Nemacke marke Jom i odgovaraju za Fiat Grande punto, Alfu Mito, Opel Corsu D i E i Opel Adam. Na vozilu su oko, 3 godine i u odlicnom su stanju. Cena 20.000 dinara.
  2. Da li je neko imao problem za 1.4 tjet motorm od 120ks, pri prvom paljenju, kada je motor hladan, auto bez problema upali, medjutim posle sekunde, dve, spusti obrtake i pocne da trokira i puca. Da napomenem da ima ugradjen plin i kad se tada prebaci na plin, radi lepo, dok kada se prebaci na benzin, opet trokira? Meni su sumnjive dizne i regulator pritiska.
  3. Cao druze, nov sam na forumu pa vidim da imas problema sa plinom. Ja sam skoro ugradio na gp tjet, cipovan, plin, stag go fast, w02 dizne i tomaseto nordica isparivac od 170ks. Problem je sto stucne prilikom ubrzanja iz niskih obrtaja i na ler gasu se cuje cudan svuk i auspuha, sto se ne cuje na benzinu. Interesuje me kakva su tvoja iskustva za ovim uredjajima posto vidim i da si na grande puntu imao stag?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...