Jump to content
FAS Goran

garisha

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

About garisha

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 07/13/1981

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd
  • Interests
    cars,music,sport

Recent Profile Visitors

3789 profile views
  1. Jedno pitanje, Koliko bi kostalo da vam donesem soljice od Maree na hromiranje ili kako se vec kaze. Znaci izvadim i donesem samo soljice na reparaciju srebrom kao na slikama.
  2. Druze, kod kog majstora si bio da uradis dijagnostiku?
  3. da znas da jeste, ima jedna u komsiluku jos bolja :)

  4. garisa brate :),dobra ti je marea !!!

  5. probaj i sa gasom ali ako je bio miran bice i sa gasom,trebalo bi da ti je sve ok...on i sluzi da pri niskim obrtajima amortizuje tako da tebi odradjuje posao nadam se da si u pravu, ali probacu pa javljam! inace sto se tice nosaca motora dva sam zamenio(onu malu kosku gore na motoru i dole kod menjaca kad je menjan set kvacila) majstor kaze da treba jos dva neka sa strane jer po njemu motor se trese u leru vise nogo sto bi trebalo ! to menjam uskoro i nadam se da cu ga smiriti
  6. probao sam ali sada tek vidim da si dodao "gas do patosa", to nisam probao. pri normalnom ubrzavanju sa 1500rpm u cetvrtoj je miran i ne cuje se
  7. procitao sam uputstvo koje si mi poslao i jasno je prikazano kako i sta se radi ,ali (uvek ono ali zaj... stvar) jedino sto moj auto nema alarm nego samo dalj.zakljucavanje pa nema ni taj taster,kao ni led indikator na nebu kod svetla kabine. tako da nisam uspeo nista ne znam sta dalje ali u svakom slucaju hvala na pomoci ima li neko ideju kako resiti problem sa obzirom da nemam alarm?
  8. Pa imam problema pali mi se abs pa rekoh da ocistim senzore, video sam da ih drzi jedan imbus ali nisam siguran?
  9. da li neko zna kako da skinem i ocistim senzore ABS-a na marei 1.9 jtd. znam da je to za servis ali ako mogu ustedeti neki dinar sto da ne?
  10. Imam slican problem, verovatno sa zamajcem? marea 1.9 jtd 2000g zamenio sam set kvacila sa konstatacijom majstora iz Ap-sporta da je zamajac OK. pre zamene kvacila auto se sav tresao pri polazenju u prvoj brzini. sada je to dosta manje ali i dalje se osete male vibracije pri kretanju a motor prolikom gasenja se ozbiljno zatrese. da li je to zamajac?
  11. procitao sam uputstvo koje si mi poslao i jasno je prikazano kako i sta se radi ,ali (uvek ono ali zaj... stvar) jedino sto moj auto nema alarm nego samo dalj.zakljucavanje pa nema ni taj taster,kao ni led indikator na nebu kod svetla kabine. tako da nisam uspeo nista ne znam sta dalje ali u svakom slucaju hvala na pomoci

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...