Jump to content
FAS Goran

NikolaT

Members
  • Content Count

    0
  • Joined

  • Last visited

  1. Mislim da nije do prekidaca jer sam merio iza prekidaca mogu da pridjem ptobnom lampom do zica gde ulaze u konektor za prekidac i kada pretisnem kao sto sam objasnio dobijem 12 volti i kad pustim izgubi se sto bi znacilo da radi dok imam jedan stalni plus tako da mislim da do toga nije ali mislim da mi druga zica koja ide do motora za podizac posto na drugoj imam + verovatno nema masa i obrnuto kada spustam. Zanima me da li postoji neki modul nesto sto okrece polaritet kada je potrebno da se spusti prozor? Ili relej?
  2. Pozdrav svima, Ovako imam problem sa fiat marea tacnije problem imam sa el. podizacem vozacevih vrata. Dakle pritiskom na prekidac za podizac ne desava se nista. Do prekidaca dolaze 4 zice, jedna ima stalni plus, jedna je verovatno za podizanje posto kad pretisnem dobije napon 12 volti i na trecoj kada spustam isto imam napon dok je cetvrta verovatno masa. E sad podizac probao ovako direktno radi i podize i spusta. U konektoru dolaze 2 zice plus i masa. prilikom podizanja imam napon na jednoj ali na drugoj nemam verovatno masu zato i ne radi dok kada spustam nemam napona na toj drugoj. da li mi moze neko reci da li je imao neki slican problem? Ukoliko je potrebna jos neka informacija slobodno pisite.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...