Jump to content
FAS Goran

Borbo

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About Borbo

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Voždovac, Beograd

Previous Fields

  • Garage
    -
  1. Ima Magic parking! Retko ga koristim naravno, nema neku upotrebnu vrednost, izuzev u delovima NBG... A nisam obratio pažnju na greške... Odmah nakon dijagnostike je izvadio modul, i kad je shvatio da nema zamenski, uzeo da lemi neke kontakte i vratio da vidi šta je uradio, i ispostavilo se da je to to. Od tog trenutka nijednom se više nije pojavila nijedna greška, niti za parking, niti bilo koja druga.
  2. Evo rešenja nakon mesec dana! Kako je električar bio u gužvi, posavetovao me je da obratim pažnju na to koji deo kola je bio izložen suncu kada bi se upalile greške, i stvarno, primetio sam da kada je zadnji deo osunčan, pale se greške, a ako bih stao nekako da zadnji deo bude u hladovini, grešaka ne bi bilo! U zadnjem delu kola desno se nalazi "kontrolni modul" za parking senzore, koji bi, kada bi se pregrejao na suncu, gubio kontakt i prijavljivao grešku za senzore, a valjda i uticao na to da se pojave i one ostale, majstor je prelemio neke kontakte, vratio modul, i od tada sve radi kako treba! Neverovatno!
  3. Vozim ovu Deltu već dve godine, odlično me služi, zbog nje sam i ženi kupio ypsilon! Ali, prošle godine se povremeno bez nekih pravila pojavljivale greške na displeju (hill holder, esr, fuel cut off, i još neke druge, nekad sve, nekad samo pojedine), čim bih ugasio i upalio, nestajale bi (na dijagnostici kod Gorana ničeg nije bilo, nikad nisam uspeo da uhvatim da budem tu kad su upaljene). Zamenio sam akumulator i više se nisu javljale do ovog leta, kada sam prvi put primetio da se javljaju uvek kad mi auto ostane na suncu! Ako je bio u hladovini ili nije previše toplo, ili ujutru kad upalim, nema ničega, kasnije u toku dana ako je pretoplo redovno se upali greška da ne rade parking senzori, a povremeno i ostale greške, i ne nestaju ni kad ugasim i upalim, sve dok ne zađe sunce. Ne zavisi od vožnje i temperature motora (vozio sam noću po 300km). Treba mi savet za električara u BG, ili savet iz prakse ako je neko imao sličnih problema...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...