Jump to content
FAS Goran

feelgod

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by feelgod

  1. Nasao sam i kupio novi automat rikverc svetla ali na zalost desava se vrlo slicno ponovo. Kada skinem automat i sam ga pritiskam rukom sve radi super pa nekako dolazim do zakljucka da nije do instalacije. Cim vratim automat u menjac ludnica se nastavlja, da li se nekome ovo desavalo i da li je to neka falinka u menjacu? Evo veceras je proradilo samo od sebe ali ceo dan nije htelo ni da zucne :). Ne smem tako da odem na tehniciki nesiguran da li ce raditi ili ne.
  2. Za sada stoplajka radi, hvala @andreja.micovic na pomoci :).
  3. Pozdrav kolege, Zanima me da li neko ima viska da proda automat/prekidac rikverc svetla (nov/polovan nebitno je, samo da radi). Pozvao sam i posetio sigurno 40 prodavnica i auto otpada i na zalost bez uspeha. Moj automat je jedno vreme prekidao a onda sam pomocu tema sa foruma usleo da ga sredim a sada vise ne prekida sa radom stalno je upaljeno rikverc svetlo i parking senzori. Uskoro mi je rekistacija pa mi je potreban pomoc bas hitno. Hvala unapred.
  4. Odneo sam stopaljku kod Ace Kacimbasa kaze da ne bi trebalo da bude problema da resi stopaljku. Javljam kako je sve proslo, hvala puno na pomoci.
  5. Hvala citam, kod Delte je i migavac led kod mene je sijalica. Mozda na ovom poslednjiem linku nadjem resenje.
  6. Pozdrav kolege, Vozim Lancia Musu 1.3mjet 3 godine vec i sve tri godine imam problema sa levim stop svetlom. Naime sve diode za poziciju rade bez problema a diode za stop ima 4 ili 5 dioda koje povremeno rade pa se ugase i ne rade neko vreme pa tako sve u krug. Svih ovih godina pokusavam da nedjem majstora koji zeli da mi sredi tu stoplajku na zalost bez uspeha. Sreca pa to nije stvaralo problem na tehnicom do sada, naravno sada sam isao da proverim na mnoga mesta i svi kazu kako sam tehnjicni ne ispravan. Cena nove Magneti Marelli je oko 20k dirara a zamenske nema, pa me zanima znate li nekoga da ima polovnu na prodaju ili da servisira moju BG i okolina. Moze i na zajam stop za nekih sat vremena samo da uradim tehnicki :). Hvala najlepse svima.
  7. Pozdrav ljudi, Ja sam Filip iz Beograda i vec 3 godine imama Lancia-u Musu 1.3mjet 2009 a pre nje sam imao Punat 1.2 2006. par godina. Generalno sam prezadovoljan odnosom cena/kvalitet Fiatovim vozilima zato ih vec godinama i vozim. Razmisljam se i o novom kada dodje vreme za to. Zivi bili vidimo se na putu

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...