Jump to content
FAS Goran

Markan98

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Hvala puno na odgovorima, malo su me bunili motori koje viđam u oglasima, plus sami nazivi, da li je Evo, Grande Punto Evo, samo punto, ali je sad sve mnogo jasnije ! A što se tiče tipa vožnje, recimo 90% gradska vožnja, plus je Zrenjanin relativno mali grad pa se svuda brzo stigne, tako da ću definitivno gledati ‚‚bolje" Evo modele.
  2. Pozdrav ljudi, novi sam član foruma, pa trebala bi mi pomoć vezana za odabir svog prvog auta. Naime, odlučio sam se definitivno da će to biti Fiat, godište od 2011, ali jedino oko čega se ne mogu odlučiti jeste model. U igri su Bravo, model kojem lično više naginjem, mada sam video dosta modela Evo, takođe od 2011 godišta pa nadalje, koji mi se sviđa. S obzirom da ću uskoro upisati master, pa sam samim time i dalje sam student, pitanje potrošnje, održavanja i drugo mi je od velikog značaja. Moram da napomenem da će najverovatnije biti benzinac u pitanju. Svaki vid pomoći je dobrodošao, na šta bih trebao da obratim pažnju prilikom pregleda automobila, saveti u vezi odabira motora, prednosti - mane pomenutih modela, slobodno pišite jer se ne razumem baš najbolje u tematiku, pa je svaka pomoć korisna. Unapred zahvalan, Markan98

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...