Jump to content
FAS Goran

elmer

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Pozdrav, kod Punto mk1 nemam PVC blatobran kod zadnjeg desnog točka, a kod lijevog zadnjeg ima neki manji, i kažu tako je fabricki, ali laički ne znam je li baš fabricki tako...?
  2. ... ja imam isto problem sa čepom, ali zaljepim trakom puknuti i tako svaki put poslije sipanja, samo na čepu na vrhu ima malecni otvor, tako da njega naravno ne prekrivam, pa je bitno sigurno i kod drugih improvizacija da ima taj izlaz..
  3. Pozdrav, kod mene kao početnika je Punto mk 1, 1999. god., i mnogi me savjetuju da ubacim u četvrtu na brzini oko 50 km/h u gradu, zbog manje potrošnje; ono što čujem po zvuku motora je da nije kao napor za auto kad se prebaci u četvrtu u toj brzini, dok u trećoj ima onaj karakteristični izraženi zvuk "brujanja", šta mislite o tome ?
  4. Pozdrav, dakle ne mogu da zaključam čep od rezervoara, pa ne znam da li je to česti problem na Punto mk 1, i da li se može riješiti brava od čepa - koji majstori to inače rade? Naručio sam bio preko online shopa Silux, međutim, taj koji je stigao nije ipak odgovarajući (po sajtu je pisalo da jeste; tu je i slika - dakle lijevi je moj koji se ne može zaključati, a desno od online narudžbe koji ne odgovara; uredno su mi vratili novac, ali mi je dakle ostao neriješen problem).
  5. Pozdrav, na Punto mk 1 protekle zime ujutro je vožnja bila ok, a poslije vraćanja kući popodne prednji lijevi točak kao da nije imao amortizaciju, tj. da je amortizer zaledio bio, jer već sutra nije bilo toga i nije se ponovilo te zime, ali da li je definitvno za zamjenu ? i trebalo bi oba prednja amortizera zamijeniti?
  6. Pozdrav, na Punto mk 1 protekle zime ujutro je vožnja bila ok, a poslije vraćanja kući popodne prednji lijevi točak kao da nije imao amortizaciju, tj. da je amortizer zaledio bio, jer već sutra nije bilo toga i nije se ponovilo te zime, ali da li je definitvno za zamjenu ? i trebalo bi oba prednja amortizera zamijeniti ?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...