Jump to content
FAS Goran

stevand

Members
  • Content Count

    57
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by stevand

  1. Ko ti je sredjivao,vidim da se ovde za BG spominje Sale,Stefan...?
  2. Koga u NS preporucujete za sredjivanje klapni ventilacije?
  3. Da, da iz Belgije Isli smo do Ulcinja negde u julu.
  4. Prijatelj je uvezao pre godinu dana iz Belgije pa je samim tim 163hp a ne 165h, pa prodao meni posle pola godine jer nije mogao s'njom na vikendicu trebalo mu nesto 4x4. Platio sam je 5300e, registrovana, sa uradjenim velikim i malim servisom i remontovanom turbinom u garanciji. I naravno kako s'polja tako iniznutra kao fabrika, bez ostecenja.
  5. Pozdrav drustvo. Evo napokon se nakanih da prestavim svoju Deltu.U pitanju je Delta 2010god 2.0 mjet 120kW u najjacoj GOLD opremi. Od opreme stvarno mislim da ima bukvalno sve.Koliko sam primetio mozda nema samo lane asisst. Kod mene je od aprila. evo i malo slicica
  6. Pozdrav,da li je neko pokusao ili mozda zna da li fabricka navigacija kod delte ima video in?
  7. kod mene je promenjen silen blok na prednjoj viljusci pre godnu dana i danas odlicno stoji tj.ne lupa vise Tako da je moje misljenje da se ipak mogu menjati i da se isplati
  8. zna li neko odgovor na gore postavljeno pitanje ????? Kod mene ponekad trese pri kretanju ali vrlo retko i isti ovaj problem kao i YUNOISE! Mislio sam da probleme resava set kvacila ali po ovom iz prethodnog posta izgleda da ne. Da li neko zna u cemu je problem kad nece da salta iz vece u manju 3-2 i 4-3!
  9. najverovatnije kabel Upali auto pa skini jedan kabel sa bobine pa odma vrati i tako sva cetri jedan po jedan.Tako ces znati koji je u pitanju.
  10. Kakav je zvuk sa kasete npr. u poredjenju sa radiom? Inace nije lose resenje,kasetu ne moras ni da vadis napolje samo na IS menjas da li ces radio ili kesetu.
  11. Ja imam slican problem samo se jako retko desava! Npr. kad prebacim u drugu stisnem gas na 2000rpm krene sitno trzanje do 2800rpm. Majstor mi je rekao da su 99% kablovi i da ako se ne promene znaju da sprze bobinu jer ne propustaju struju dovojlno tako nekako! Jer kod nasih motora kablovi prolaze kroz celu glavu i zahtevaju kvalitet. Resava se problem sa stavljanjem kvalitenijih kablova ne secam se koji proizvodjac kablova je u pitanju. @ Brestachan ipak lepo sto si i ti resio svoj dugorocni problem
  12. Ne mogu da provalim tj vidim najbolje da li su zmigavci zamagljeni ili skroz providni jer takve providne skroz sam video u ap sportu pa mi se ne svidjju: Ako su ovi tvoji zamagljeni kao fabricki ili slicno oda super!
  13. vrlo je prosto ja sam juce vadi radio!sve je lepo objasnjeno na temi, u sustini caka je da donje zabice moraju ici prem gore (dosta gore malo jace) pa onda vuces radio napolje i to je to
  14. i meni trosi trenutno 10l po gradu a van grada 6.5!!! I meni se cini da je puno 10l al aj da cujemo jos neki komentar i iskustva
  15. Stvarno lep nema sta !!! Nego gde si nabavio bele zmigavce?
  16. Dusane izgleda da nema nade e sad mene jos jedino interesuje posto nema prikljucak za cd changer ima li nade da se izvede aux gde bi trebao telefon da se prikljuci posto vidim da nas radio ima tu opciju za tel.
  17. bice ti zabranjeno da prolazis mojo ulicom OVO MORAM DA CUJEM
  18. Znam za tu kasetu ali ja bi bas neki aux zbog kvaliteta zvuka pa me zato zanima ima li ovaj kasetas takvu varijantu! Probao sam sa fm trasmiterom pa je zvuk dosta los! (A možeš i ručno da napraviš priključak po istom principu na kome radi kasta ako znas)-Na koju varijantu si mislio!!!!
  19. pogledaj moje iskstvo sa auspuhom! cisto da malo budes iformisan Moj link
  20. Samo da dodam moje iskustvo sa auspuh servisom! Stavljen nov zadnji lonac kod Bata Sportauspuf iz Petrovaradina i izdrzao celih 16 MESECI ! Dao mi godinu dana garanciju a auspuh se sav raspao posle godinu i 4 meseca (15000km) i kad sam otisao do coveka nije mi uvazio garanciju! Razocaran sam kvalitetom !
  21. Kod mene je izaslo 13000 sa rukama majstora i bez vdene pumpe! Mislim da gore od navedenog nema potrebe bas sve,mislim na ulje u menjacu,kocnicama,antifriz-zasto bi menjao ako je ok!
  22. Ja sam do sada sipao na EKO ali od danas vise ne jer na -25 zaledila voda u benzinu pa sam od silnog verglanja sprzio alanser ! Mislim da cu preci na MOL na preporuku mnogih!
  23. Smrzlo gorivo tj. voda u benzinu koja je pala na dno!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...