Jump to content
FAS Goran

dankab1

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About dankab1

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. A ono su stare slike iz 2017.godine.[emoji23] Mora da nije iz Fiat grupacije. [emoji6] Svaka čast na brzini.
  2. Upravo smo i mi tako. Ostavili im novac na raspolaganju svih šest meseci.Kad smo u to vreme gledali Daciu, odmah su nam prodavci rekli ako sad naručimo da stiže tek u oktobru. Fiat nas je privukao i sa kratkim obećanim rokom od 45 dana.
  3. Danas konacno dobijen odgovor od FCA. [emoji16] Stiglo nam je vozilo u Kg. Sad se čeka još kontakt od AK, pa da se konačno završi ova priča oko auta koje čekamo šest meseci.
  4. Meni su iz dilerske kuce rekli bas suprotno kad je bio problem sa datumom proizvodnje. Da kontaktiram FCA, pa da će oni od njih tražiti broj porudzbenice pa će FCA kontaktirati fabriku za detalje. Tako da još uvek verujem da će pre FCA imati tačnije podatke koja su vozila stigla sa ovim poslednjim brodom.
  5. Vidis meni su juče iz dilerske kuće rekli, da je još u transportu i da ne znaju da li je stigao. Sinoc smo poslali mail FCA, pa čekamo njihov odgovor.
  6. Ista priča ,iste laži. Auto je u maju poručeno, rečeno da stiže već u junu. Prikrivaju nam istinu od prvog dana i dan danas, nažalost.
  7. Zvanični odgovor FCA je bio dana 18.10. kada su rekli da tačno ne znaju kad će stići u Srbiju, ali da je vozilo završeno. [emoji846]
  8. Imam samo da je završen i da se čeka transport. Navodno javiće kad krene transport. Meni je logično da znaju po broju šasije koje je vozilo poslato, ali još čekam da mi se jave.
  9. Upravo tako što se tiče praćenja pošiljki. Ja koliko znam jedan brod je već stigao u četvrtak u Bar. Naše vozilo je završeno početkom oktobra i evo već mesec dana se čeka transport.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...