Jump to content
FAS Goran

andrejbeca

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About andrejbeca

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Pancevo
  1. Sam remont jedinice je bio 30000. Nisam se mnogo raspitivao, jer mi ionako "materija" nije poznata. Dobio garanciju do 125000 km ili 4 godine( sada je na satu 58000 km). Ulje da se menja za 20000 km, sipano Liqui Moly.
  2. Majstor Brana rešio sve probleme. Kaže da ga je stajanje ubilo. Urađen i veliki servis i zamenjene tečnosti.
  3. Da, to je ta prva verzija. Auto je imao samo 2 servisa tamo , na 20k i na 40k. Kada su radili mali servis, zamenili su taj filter, sipali neku SHELL sintetiku. Sada ionako planiram da sve to uradim, kompletan veliki servis. Majstor kaže da je uzrok baš to, kako ste naveli, predugi servisni intervali. Sada vidim da postoji Selenia Multiair ulje, a zanima me da li te nove multiair jedinice odgovaraju i ovim motorima iz 2010,2011. god.?
  4. Skoro sam kupio Brava 1.4 mutiair sport. Automobil je uvezen iz Švajcarske sa oko 54000 km. Stajao je kod njihovog dilera preko tri godine, pa su mu uradili mali servis ovde, a preporuka je bila i za veliki uskoro. Međutim, posle samo 1500 km je počeo da lupka kada se zagreje, majstor kaže da je izgleda problem baš u tom multiair sklopu. Taj deo mislim da košta 1000 evra plus kako to ovde uopšte nabaviti?
  5. Pozdrav svim članovima ovoga foruma. Ja sam Ivan iz PA . Skoro kupio FIAT Bravo 1.4 multiair 2011 god.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...