Jump to content
FAS Goran

Blue Moon

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Samo da javim, odradila danas kod Miće elektricara na Novom Beogradu preko puta buvljaka, za 45 minuta = 2000 din. Ako nekome treba, topla preporuka za majstora.
  2. Hvala na odgovoru... Dala bih 2000, sve preko toga je nerealno visoko... za one elektricare koji to rade svaki dan, posao se zavrsi za 15 minuta, bez trazenja zica itd...
  3. Zdravo svima, kupila sam univerzalni modul za daljinsko zakljucavanje, vec imam centralnu bravu na kolima, pa bih htela da povezem da bih imala daljinsko zakljucavanje / otkljucavanje. Zamolila bih za informaciju ko u Beogradu ugradjuje te module po nekoj pristojnoj ceni ? S obzirom da sam nov modul u kutiji sa 2 priveska i uputstvom za montiranje platila 1600 dinara, glupo je da za ruke placam vise od toga... a potrebno je samo povezati par zica... Znam, znanje je skupo, a neznanje jos skuplje. Pitala sam 2 auto-elektricara, ne rade to, upucuju me na alarm centre, ili auto bravare. I njih sam pozvala i pitala, ali oni me vracaju na elektricare. Hvala unapred na odgovoru.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...