Jump to content
FAS Goran

Nikola R

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. Nasao sam neki slovacki test all season guma gde je testiran novi tigar all season(pod nazivom kormoran)... Kad se uporedi sa ostalim,do duse dosta skupljim gumama dosta zaostaje u svim ekperimentima na snegu i bas puno na drzanju po mokrom... Jel izasao negde neki test za sava all season?
  2. Vodi samo racuna da taj treadwear ima smisla da se poredi izmedju razlicitih guma istog proizvodjaca.... Moze da se desi da treadwear michelin-a a od 300 moze u praksi da bude trajnija guma od nekog dunlop-a od 520...
  3. I ja mislim da je previse za 13 k km.. Skroz drugacije iskustvo od Ivanovog.. Neocekivano sa 1310kg... Da li je moguce da kod nas ne stize uvek isti sastav gume.. Da si rekao za 1.6 mjt,pomislio bih na agresivniju voznju ali 1.3 je ipak umeren...
  4. Pogledaću,hvala... Verovatno sam i procitao bas to kompletno pisanije ranije ali sam duze vreme na 2 seta guma i tek sad me je ponovo privukla ideja o AS guamama pa istražujem... Inace, da ne skrecem sa teme, negde oko 2008-9.god sam na sluzbenom autu imao GY 4season(verovatno gen1), tada extremno ucinkovite po snegu(mozda utisak posle docekivanja zime na letnjim tg635) i secam se da su posle otprilike 2 sezone mjaukale leti prilikom gradskog kočenja po vrelom asfaltu.. Kako je sad sve manje snega i cilj mi je da samo budem mobilan tokom par dana snega(Obrenovac), mislim da je cc+ odlicna opcija..
  5. Lepo Ajde molim te premeri dubinu sare kad stignu gume i javi utiske.. Privlaci me kupovina bas ovih mich cc+ kao vise letnjih AS guma ali me odbija sto je dubina sare kao nove dosta ispod 7mm pa je pitanje koliko brzo stizu do zakonskih 4mm za zimsku gumu. Sa druge strane, poredio sam ih u planeti guma pre 2 god na dodir i bile su dosta tvrdje od ostalih AS guma sto ukazuje na dugotrajnost... Njih gledam jer zimi predjem 2000 km pa mi zimske gume posle 5 god ostanu na malte ne 9mm sare a za ostala 3 god doba predjem 12-15k km . Pozdrav..

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...