Jump to content
FAS Goran

milosbm

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by milosbm

  1. Znači swica ili italia, pa da potražim i ja tamo tu istu 1.9 sa opremom, jedno tako ovo što sam gledao do sada ovde nije nikako za kupovinu.
  2. Slažem se apsolutno, ali ne mogu naći ni približno tako lep automobil, namam Lanciu Deltu 2015 ili novu kupio bi je inače.
  3. Poštovani forumaši, interesuje me da li je na Lancia Delata 2009 godine normalna pojava korozije na automobilu. Naime gledao sa jednu Lancia Delta 1,9 jtd TT koja je dosta korodirala odozdo donji deo amorizera i viljuški, auspuh ... pa me interesuje da li je to uobičajeno ili je to kod ovog primerka i šta može da bude uzrok. Primetio sam takodje da na prednjem delu haube ima jednu fleku veličine 20x215cm koja je mat boje, interesuje me da li je mogući uzrok prokuvavanja motora. Napominjem da auto ima normalan zvuk i vožnju, bar koliko sam ga probao, ide kao lud, što možebiti i moja subjektivna ocena posle vižnje u Citroen 2,0HDI od 109 konja. Hvala svima na brzom odgovoru

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...