Jump to content
FAS Goran

braskejovan1

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

  1. Za boju nisam tačno siguran koje je vrste. Evo šaljem i link gde je slika auta čisto da prikažem o čemu se radi. (tačno se vidi po ivici haube kako je bela boja počela da se skida pa mi zato deluje da može da se samo skine bez da se ofarba )
  2. Pozdrav, planiram da kupim jednog Fiat Punta classic međutim vlasnik mu je naknadno pomoću četke ofarbao na par delova haubu i branik (u drugu boju, ružno izgleda pa bi zato skinuo, negde se pomalo i to što je on farbao skinulo i vidim da je fabrička farba na autu čitava). Video sam da se sa branika može oljuštiti/skinuti bez problema ali me zanima da li je moguće skinuti tu farbu ( npr. pomoću WD-a ili nitro-razređivača) sa haube ili mora da se ponovo farba?
  3. pozz koja je potrošnja plina otvorene normalne vožnje za Fiat Stilo 1.6 16v 76kw?
  4. Po nekoj mojoj proceni krenuo je osetnije da trosi nakon 3500km od kad ga vozim. Iskreno ne brine me nesto ta potrosnja i takodje mislim da je to normalno nego sam prvo mislio da li je možda do ulja koje je trenutno u motoru jer mislim da ono nije tipično da se sipa u 1.2 8v motore Da sad sipam Seleniu 20k kad budem radio mali servis? I usput da pitam koliko otprilike mogu da pređu ovi 1.2 8v motori, može li da izgura 400000km? Za sad odlično služi lepo pali lepo radi, suv je i ne dimi.
  5. Da auto je kod mene vec 3 meseca 7500km sam prešao sa njim i po servisnoj pise da je do sada uvek sipana Selenia 20k 10w40 sem na zadnjem servisu na kom je sipano Elf Evolution 10w40, ne znam iz kog razloga. Za ovih 7500km sam primetio da ipak troskari ulje, dolio sam 800g Elf Evolution 10w40. Sipao sam to ulje jer je ono već u motoru pa nisam hteo da mešam. Ne znam da li je ta potrošnja normalna jer vozim na plin, zbog neodgovarajućeg ulja ili nešto treće?
  6. Pozdrav svima, posedujem Fiat Punto 1.2 8v benz+lpg 2011. godište Auto je prešao 290000km i trebao bih da radim prvi mali servis na ovom autu Malo sam se raspitivao, čitao po forumu i ustanovio da bi trebao sipati Selenia 20K ulje ali sam hteo da pitam da li bi mozda trebao sipati neko drugo ulje zato što vozim na plin i zbog same kilometraže auta.?
  7. Pozdrav svima, posedujem Fiat Punto 1.2 8v 2011 godiste benzin+plin Danas mi se desilo to da kada sam dao kontakt pumpa nije radila (nije se cula), upalila mi se lampica sa autom i katancem i nisam mogao upaliti auto. Posle par pokusaja proradila je pumpa ali opet nisam mogao upaliti auto (idalje je bila upaljena lampica sa autom i katancem). Nakon toga sam otključao pa zaključao auto(ovo sam uradio jer mi je delovalo logicno da ce to restartovati tu lampicu), ponovo probao i auto je upalio bez ikakvih problema. Da li zna neko šta se tačno desilo i da li bi trebao da odvezem auto kod majstora da ga detaljnije pogleda?
  8. E izvini što nisam odgovorio na ova pitanja, ali testirao sam potrošnju danas i za 1200 dinara (14.30 litara) sam prešao 210km, što mu dodje oko 7L plina otvorene normalne vožnje bez nekog forsiranja. Da li je to uredu? Inače sipam na NIS pumpi. izvini ali nisam video tvoj post, sad sam malo opširnije objasnio pa eto kažite mi vaše mišljenje inače vožen je dok se ne isprazni boca pa sam sipao i izračunao
  9. Pozz svima, posedujem Fiat Punto Classic 1.2 8v benz/plin, u pitanju je BRC sekvent. Pre neki dan sam vozio i počeo je da mi pišti prekidač za plin kako bi me upozorio da plina više nema. Sipao sam 11.5L plina, prešao 90km normalne otvorene vožnje i ustanovio da mi je ostalo još malo do ispražnjenja boce. Po meni to je poprilično velika potrošnja i ako neko zna više može li mi reći na šta bih trebao obratiti paznju kao uzrok tolike potrošnje

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...