Jump to content
FAS Goran

braskejovan

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About braskejovan

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Zamenjen protokomer i map senzor. Sada auto ne vuce kako treba ni nakon 3000 obrtaja, gore nego što je bilo. Zamenjen protokomer i map senzor. Sada auto ne vuce kako treba ni nakon 3000 obrtaja, gore nego što je bilo.
  2. Pozdrav svima, posedujem Alfa Romeo 156 1.9 jtd 85kw Imam problem da auto jako slabo vuče do 3000 obrtaja,a nakon 3000 ide kako treba Kada otkačim protokomer auto ide malo bolje (počne da vuče otprilike na oko 2500 obrtaja) ali onda mnogo dimi na auspuhu Da li možda neko zna u čemu je problem? Hvala unapred
  3. Pozdrav, posedujem Fiat Punto mk1 1.1 benzinac. Od skoro je pocelo da mi se desava da auto ponekad neće da upali; npr. ako ga vozim ceo dan, uvece ugasim i ujutru pokusam da upalim, on nece da upali. Jedino kad uvek pali to je na gurku. Da li neko zna sta moze biti problem? Auto je nepredvidiv po pitanju paljenja
  4. @MilanM puno hvala na opširnom odgovoru. Kontaktirao sam neke majstore i jedan od njih mi je rekao da može biti i monopoint u pitanju. Koliko okrivno košta zupčenje motora?
  5. Pozdrav, imam Fiat Bravu 1.4 12v (benz+plin) Auto u voznji nece da primi gas preko 3-3.500 obrtaja i to na ravnom, uzbrdo jedva do 2500 obrtaja. Problem se dešava i na benzinu i na plinu, jedino u leru kada se gas drži malo duže onda jedva dođe do 4-4500 obrtaja. Auto ne trokira već samo dođe do tih obrtaja i tu se zaguši. Da li je neko imao sličan problem ili zna o čemu je reč? Hvala unapred.
  6. Pozdrav svima, posedujem Fiat Punto Classic 1.2 8v 2011. godiste Auto je fabricki imao oba velika retrovizora koji su jako retki i skupi ali mi se nazalost slomio levi retrovizor pa sam morao da stavim onaj manji/obicni (kao sto ima Punto 2,3 ) Desni nisam dirao ostao je veliki, ali me zanima da li cu imati problema na tehnickom kad budem radio ?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...