Jump to content
FAS Goran

Acaa

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Acaa

  1. Pozzz. Hvala na odgovoru. Iz Smedereva sam, a navigaciju sam pokušao da ugradim drugom čoveku, ali bezuspešno. Navigacija nije više kod mene, ja sam pokušao svašta ali od zvuka ništa. Došao je čovek po kola, valjda će u Beogradu da odnese nekome da proba da je sredi. Hvala još jednom na ponudi, pozdrav!
  2. Pozdrav svima! Imam problem oko muzike u kolima. Naime, u Lancia Delta 2008. godište, fabrički je bio običan CD. Ugrađena je njegova navigacija, unet kod, ali ima veliki problem. Navigacija upola ima komunikaciju sa kolima. Na displeju pokazuje temperaturu, vreme, speed limit, ali ne da da se išta od toga promeni. Datum i vreme, jezik, baš ništa. Komande na volanu sve rade, ima ih 6, ali je najveći problem taj što navigacija nema zvuka. U dijagnostici MES stoji greška samo za GPS. Sve je normalno, međutim kada uđem u dijagnostiku navigacije u MES, vrednosti programiranja (ISO kod, Fiat kod, hardverski kod, softverski kod ) brljave i ne ispišu se lepo sve dok 4. put ne uđem u dijagnostiku navigacije... Na nalepnici navigacije piše broj 735496005, što i jeste zapravo fabrički broj te navigacije, međutim kada u MES posle 4. puta ispiše vrednosti navigacije, taj broj je neki sasvim 10... Sve ostale module lepo pročita, dok kod navigacije brljavi. Nema ni traga od zvuka sve dok se u kola ne vrati stari fabrički CD, tada sve normalno radi... Ako neko zna u čemu bi mogao biti problem, bio bih mnogo zahvalan. Hvala svima. Pozdrav!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...