Jump to content
FAS Goran

DDI

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  1. Uradim to sve, pokusam kodove, nece ni jedan. Vratim svoj radio, ne radi, dodjem ispred kuce, proradio sam od sebe, ali zvuk se gubi i jacina zvuka je slabija. Hvala i izvini, prebacit cu se na temu vezano za zvuk radija
  2. Osigurac je ok, pregledao sam to odmah kad sam izvukao radio. Pokusat cu jos ovu opciju, ako nista, majstoru cu, nemam zivaca vise. Hvala u svakom slucaju.
  3. Iscitana kompletna tema, nista ne pomaze. Nije mi jasno da radio radi normalno, ima sve normalen funkcije ali zvuka nigdje. Vadio sam radio napolje, nema nikakvo ostecenje ili da je neka zica izgorila, bas nista. Da li postoji mogucnost da sam nekako mutirao zvuk, a ne znam kako.
  4. Desna, lijeva radi u sredini ona ne radi, ne pali se i njih moram par puta stisnuti dugme da upale, jer nece nekad da ostanu upaljene. Da probam ovaj f 39 promijeniti, pa da vidim. Nevjerovatno mi je da sve normalno radi na tuneru, ali zvuka nema.
  5. Originalni njegov radio, onaj klasicni.
  6. Nista se ne cuje. Radio je normalno do juce, kad sam pjenom za klimu cistio ventilaciju, ali ne bi trebalo to da ima veze sa radiom.
  7. Pozdrav, imam problem sa radiom. Naime, kada upalim radio sve se normalno pali, Normalno stanice lista, ali zvuka nema, do cega moze biti.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...