Jump to content
FAS Goran

Srdjan r

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Srdjan r

  1. Pozdrav drustvo vozim fiat multiplu 1.6 benzin-metan i potrosnja mi je od 300 do 330 km sa punim bocama 27kg ili ti 3300din. Pa me interesuje dali je to normalna potrosnja ili trebam preci vise sa punim bocama.
  2. Hvala druze katalizator sam i granu sam gledao pre nekih dvadesetak dana i bili su ok a presao sam od tada nekih 2000km pa ne verujem da je to ali provericu za svaki slucaj
  3. Pozdrav ljudi imam fiat multiplu 1.6benzin metan skoro mi se desilo da je pocela da trokira i da mi prijavljuje greske 1 landa sonde i problem sa paljenjem i to sam resio promenom svecica i novih kablova i lepo je radila neko vreme ali pocela je da malo trokira i da prijavi eng ctrl faulty contakt your garage i tada trokira i nece da primi gas i ponekad tako radi par puta u toku voznje a nekad vise puta pa se cak i ponekad ugasi a ponekad nema da trokira i lepo radi dali neko je imao taj problem i kako ga je resio i da isto se ponasa i na benzinu i na metanu.
  4. Dobar dan gorane kupio sam skoro fiat multiplu 1.6 benzin-metan 2005 i sada je polako sredjujem za registraciju jer je bila u zapustenom stanju i imao sam problem nije htela da prebaci na metan i prijavljivala je da mi ne rade obe landa sonde koje sam zameni i sada čas hoce da promeni na metan pa radi malo pa samo prebaci na gorivo. Nekad duze vreme radi na metan nekad krace nema pravila. Ako mi mozete reci na sta mogu jos da obratim paznju da bih resio taj problem. 

  5. Znam video sam ali niko mi ne daje garanciju jer kazu da posto je na metan moze da se desi da u roku od mesec dana da ga izgori sto mi nije jasno sto bi jer valjda metan ima manju oktansku vrednost od goriva.
  6. Dobro vece drustvo kupio sam skoro fiat multiplu 1.6 benzin-metan 2005 god i uvideo sam da se mnogo cuje kod izduvne grane i kada sam skinuo katalizator uvide sam da je oklop pukao pored vara i da se sace moglo izvaditi bar ono sto je ostalo jer je izgoreo pa me sada interesuje dali postoji neki univerzalni koj mogu da zavarim gde je bilo sace a da mi ne izgori veoma brzo a tipski trenutno nema nigde na stanju i neznaju kad ce biti....

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...