Jump to content
FAS Goran

RionBlack84

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Ja bih kupio cela vrata samo da rešim problem. Nego ne mogu da zamislim da će biti identična boja. Hehe.... Video sam juče da su se mnogi pohvalili da im je baby puder rešio problem na duže. To ću ispitati pa javiti.
  2. Pa da, prilikom otvaranja vrata škripi... Pomislio sam da taj graničnik nabavim nov, ali majstor mi reče da se ne prodaje kao rezervni deo. Definitivno ću probati puderom jer WD svakako ne pomaže, a ta mast očigledno pomaže, ali za neko vreme. Hvala mnogo. Jedna vrata škripe već duže vreme, a druga su skoro počela. Moram to da rešim uskoro.
  3. Pozdrav ekipo, i jedna i druga zadnja vrata škripe prilikom upotrebe. Nije neki naročit problem, ali je dosadno. Čak ni majstor ne zna šta bi radio. Povremeno u prolazu mi premaže oprugu koja spaja vrata sa autom i to bude rešeno na par dana, ali ne potraje duže. Kaže da takva opruga ne postoji kao rezervni deo. Imate li vi ideja?
  4. Iskreno, nemam pojma da li je i koliko rađeno na njemu pre nego sam ga kupio prošle godine. Parking senzore nemam! Toliko znam! Relativno sam nov u auto svetu pa ne bih mogao nikakvu dodatni info da napišem, osim da mi nije delovao preteće nikada. Ali, eto već 8000km sam vozio sa tim zvukom koji se javljao bukvalno dve, tri sekunde nakon isključivanja auta. Svakako, nisam do sada imao probleme drugog tipa, a evo i 200km sam prešao bez tog zvuka i bez problema. Pitaću mog servisera da li se seća jer ne vidim šta li se odjednom moglo promeniti u celoj priči. Hvala, momci.
  5. Pozdrav ekipo, da li je neko imao neki standardni zvučni signal koji se javlja nakon isključenja automobila (u mom slučaju Fiat Grande Punto 2010, 1.3MJT) - navikao sam se na taj bip, bip, ali već nekih sedam dana ga više ne čujem.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...