Jump to content
FAS Goran

roadlover

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Bravo i hvala za ovaj sažetak! Čim si napisao otišao sam na Atlas instagram. Stvarno imaju te svoje kamione i vozila za šlep. Doduše ne verujem da imaju svuda po Srbiji svoja vozila ali dobro je znati. Nemanja iz AutoAnalize se slikao baš pored tog žutog velikog kamiona za neki giveaway. Jedino što moga da dodam još je da se sećam nešto kroz maglu za AMSS da su imali neki štrajk pre 3-4 godine za plate ili šta već i da nisu uopšte radili tipa 2 nedelje.
  2. AMSS - Bilo je malo teže pročitati jedva sam ih našao Ima ispod paketa Premium da se klikne za detaljnije informacije. Evo najbitnije iz uslova slikao sam - https://prnt.sc/2b2Np_6nNtjI U principu slično kao što su ti preko telefona rekli. Imaju uslov ako ne može da se popravi za 7 radnih dana i plus, pazite ovo sada: "Uz obaveznu pisanu potvrdu servisa dostavljenu operativnom centru amss" Pa ovo je hit xD A ovo za Vozi i Atlas si obrnuo. Atlas ima neograničeni šlep. https://prnt.sc/I81fzBgMZdQM Ovo što si napisao do 1000evra nema nigde. Jel si siguran da je to Atlas? Verovatno su izmenili nešto sad ne znam kada si ih zvao... Baš nema nigde to što si napisao. Vozi isto uslov ima, doduše malo bolji nego AMSS, ali i dalje uslov https://prnt.sc/PWWX5nSwLYQ3 2 radna dana svaki servis će da ti sklepa auto da uzme pare i onda em ne možeš šlep nazad em ko zna kako su popravili :/ Ja se samo nadam da mi niko od ovih neće trebati svakako hahaha ali kad već dajem pare hoću da znam da mogu bez uslova i doplata da se vratim kući. Valjda je i to poenta ovih osiguranja tj pomoći na putu kako se zovu.
  3. Druže evo ista sutuacija, bio sam amss i ja gledam isto što i ti plus vozija. Ali kad razmislim u pravu si 100% treba tražiti pružalaca ne posrednika. A čim sam ušao u vozi uslove ono je pakao. Piše oni su tehnološko inofrmatičko društvo i ne odgovaraju za ništa, ni da li će doći šlep ni kako će odraditi posao već samo piše da su oni zaduženi da spoje korisnika i šlep službu. I plus video sam na iskustva onlajn da su od marta kad su promenili cene i pakete sada najskuplji i plus im je usluga mnogo lošija. Tako da sam njih izbacio iz razmišljanja. Odmah zatim i AMC jer o njima skoro nema nikakvih informacija na netu niti sam naleteo na neke komentare njihov korisnika po forumima. Kao duh firma Ali otišao sam na sajt i vidim da imaju mnogo sitnih slova i uslova tako da su i oni otpali. I ostao mi samo atlas. Ali gledam ovo što si napisao sezonski paket to nema više ne mogu da nađem. To je verovatno sad ovaj novi internacionalni rekao bi po ceni https://atlas-servis.com/pomoc-na-putu/internacionalni-plus-paket/ Piše popust za 15 godina atlasa 7,990 ima srbiju i inostranstvo i ispadne jeftinije od ovih tvojih predloga. Sad ne znam šta im ovo znači da je paket napravljen u saradnji sa vozačima ali deluje jako dobar. Hahaha sad vidim da je ovo tvoje iz februara pitanje. Malo sam zakasnio ali eto možda neko drugi vidi pa mu bude značila informacija i preporuka.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...