Jump to content
FAS Goran

Vl@d@

Members
  • Content Count

    51
  • Joined

  • Last visited

About Vl@d@

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Palio Weekend 1.2 8v

Recent Profile Visitors

3227 profile views
  1. Juče sam uzeo auto prikolicu. Hvala Bojane za uslugu u nedelju. Pozdrav.
  2. Moj nema tu opciju. Sorry. Gde ti stoji ručica za to?
  3. Ja bih tu prvo probao jednu dopunu akumulatora u toplim, kućnim, uslovima pa nazad u vozilo na test još par dana. Tek onda, ako opet pokaže znakove umora, treba razmišljati o zameni.
  4. Verovatno i pandur za volanom vrišti al od muke. Nije čovek kriv. Dobio takvo vozilo i mora da ga tera. Bravo za komentar. Ide kec sa Trayalkama i sve pršti. Tehnologija iz 1971
  5. Mnogo nervoznih ima ovde. Ne mrzim nikoga ali ima stvari koje ne volim da vidim i pri tome mi nisu prvi na tapetu oni koji izađu kolima na sneg a ili ne znaju da voze ili su im gume takve da ne mogu ni da krenu. Tu mogu samo živci da stradaju. Ništa drugo. Međutim, u nedelju me na potezu kod buvljaka pretekao tip tolikom brzinom da sam se uplašio. Na prvom semaforu ga stižem i gledam mu točkove i stoje lanci. Utripovao tip da sa lancima može da juri kao leti. Na stranu što ograničenje to ne dozvoljava. E, vidite. To je daleko veći problem od onog koji se zaglavi, jer takva, sumanuta vožnja, SA ZIMSKOM opremom može biti naplaćena i životima nevinih. Prema tome, više strpljenja kad neko šlajfuje. Taj te ne ugrožava životno.
  6. Palio uspešno prokrčio stazu iz parkinga sa Winterama. Druga priča, potpuno.
  7. Valjda je termostat ok ali mnogo sporo postiže radnu temperaturu. Prošle godine je stavljen nov, kada je i glava skidana. Neću stavljati ništa. Ipak mi se ne rizikuje. To je bila ideja u trenutku slabosti.
  8. Ne oseća se protok a da li se čuje ventilator na 1 i 2?
  9. Meni palo na pamet da turim nešto ispred hladnjaka kao što sam na zastavi radio al me strah da ću opet da završim kod Mikija na skidanju glave i zameni dihtunga. Ovo bre mnogo nežno.
  10. Matori, vozim oko 24 godine pa sam valjda stekao neko umeće do sada. Zaista ne pamtim da sam imao probleme sa ranijim automobilima (kec, samara, citroen, osmica ...) a nikada zimska guma na autu. Samo i uvek, dobre letnje. Doduše, ajde da se delimično ogradim. Nisam nikada terao karavana do sada pa možda utiče drugačiji raspored težine. Ne znam. Još pretprošle zime koja nije imala snega kao ova poslednja, video sam da tu nešto ne štima. Kada sam otišao u selo, gledao sam koje su gume na osmici i video da je isto Sigura u pitanju i sa njom, na tom autu nije bilo problema.
  11. A pa dobro onda. Daću im malo po odmašćivanju. Šalu na stranu, u stvari čekam sneg jer sam vrlo razočaran ponašanjem ovog mog fiata po snegu. Kao što sam rekao, nikada nisam vozio zimsku gumu (jesam onu tigrovu 621 koja je bila nešto između) ali nikada mi se ranije nije desilo da ne mogu iz parkinga da izađem kada padne sneg. Uvek sam imao dobre letnje i to mi je bilo dovoljno pošto nisam ušao u planinu. Letnja Sigura na Paliu i Z 128, ne mogu da se porede. Osmica izlazi de hoćeš, Palio ni ne kreće.
  12. Lično, uopšte nisam pristalica tih stvari koje se sipaju u rashlladni sistem. Kupi drugi hladnjak i vozi. Vidi koji fiat još nosi taj motor i gledaj njegov hladnjak.
  13. Kupio i ja ove svemirske al na sreću, kupih i gumicu. Elem, jedan svemirski skoro i da briše dobro. Ovaj moj, levi. Fali mu jedno 7 santima da briše celom dužinom. Onaj desni, sredinu uopšte ne vata. Na kraju sam uzeo svoj stari i nabacio novu gumu i briše za sve pare. Sutra idem da uzmem gumu i za levi pošto mi ne odgovara jedna od uzetih. Takođe, i onaj zadnji prepakovan i briše kao nov.
  14. Obuo se i ja. Prvi put u životu stavio zimske gume (Wintere) i na mokrom i nije nešto. Kliza ko i pre sa letnjim. Videćemo po snegu kako je.
  15. Kada dođe zima, plačem za mojom starom Samarom. Palio dok se ugreje ... U ladu kad sam ulazio, morao sam uvek da skinem jaknu jer sam znao da za minut dva, kreće sauna.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...