Jump to content
FAS Goran

milorad95

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Hvala na brzom odogovru. Da li znas neki servis u NS ili okolini koji radi Italijane? Hocu s covekom da popricam noramlno, Stojanov je mnogo oficijalan, ne mogu sa majstoma da popricam ko svet..
  2. Pozdrav ekipa, primetio sam u poslednjih mesec dana da mi se oseca smrad paljevine u kabini kada je ventilacija upaljena. Desava se samo kada je motor na radnoj temperaturi i kada mi je radio upaljen. Za radio nisam siguran 100%, mada sam izvrsio par test voznji sa i bez upaljenog radija, ne desava se kada je ugasen radio. Oterao sam auto kod Stojanova i nisu mogli da reprodukuju smrad (mada mi se cini da su me ignorisali za radio). Ono sto su oni nasli jeste: Motor ispravan. Greska na motoricu klime (traze za zamenu sa rukama preko 300 evra). Greska na motoricu zadnjeg brisaca. Detalji auta: Alfa Romeo Giulietta 2012g, presao oko 100k. Motor 1.4TB 170konja Da li je neko imao slican problem i ima li saveta osim da kupim protivpozarni i da vozim

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...