Jump to content
FAS Goran

G Garaza

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by G Garaza

  1. pozdrav, spider bi trebalo da ima Ok kvalitet, evo linka: Gumene patosnice Fiat 500 (autooprema.co.rs)
  2. Potrebni zvucnici za punta/ zastavu 10 fabricki koji se nalaze u gepeku
  3. Pozdrav, Da li neko zna da li postoji vise od jedne nijanse bele boje za punto 2 i da li je ista boja koriscena i za punto3 (mk2b)? Da li postoji vise od jedne nijanse bele za punto3? Trenutno sam kupio punta kome su sva vrata i krila ostecena pa umesto farbanja vrata planiram da zamenim novim sa otpada, unapred hvala svima na odgovorima
  4. Meni treba jedna za zastavu10/punta mk2b ako odgovara javi
  5. Javi ako bi prodao staru sa znakom
  6. nova cena za iphone 345 posto je otpakovan ali nije aktiviran, kupac prvi aktivira telefon
  7. Da li Vam se svidja mozda Skoda Octavia, smatram da za 15k moze da se nadje dobar primerak. Moj iskreni savet je da gledate kako je auto odrzavan, moje iskustvo je da je najbolji auto odrzavan auto. Audi q3 je jako dobar izbor takodje.
  8. Kao sto pise u naslovu, prodajem Iphone se 2020 nov neotpakovan, kupac prvi otvara kutiju, cena 365evra Pored ovog imam i huawei p40 lite njega cenim 115e, u originalnom pakovanju sa svom opremom u garanciji jos preko godinu dana...
  9. Hvala puno, zvao sam par brojeva, neki nemaju dok su neki obecali da ce poslati slike, takodje cene su raznolike od 25e do neverovatnih 120e(doduse samo je jedan lik trazio toliko). Jos uvek trazim tako ako saznate da neko prodaje budite slobodni da predlozite. Jos jednom veliko hvala za linkove!
  10. @Ivan Nazalost, nikada nisam imao problema sa fiat vozilima pa valjda zbog toga , moj prvi auto bio je stilo 2004g 1.9jtd 4vrata nikad prezaljen posle toga jedna zastava 10 sa 50.000km na satu, zatim poslednja serija stila 2007g 1.9multijet i sad opet kao gradski auto jos jedna zastava 10, svaki put prezadovoljan fiatom. Cini mi se da su puntici prve serije(2006g) koji su se proizvodili kod nas dosta bolji od kasnije proizvodnje, iz licnog iskustva znam da se ni na jednoj zastavi 2006g nije gulio lak.
  11. Kupio bih komplet sedista(prednja + zadnja) za zastavu 10 ili fiat punta koji se proizvodio kod nas, takodje ako neko zna nekog ko prodaje moze ostaviti kontakt
  12. Pozdrav svima, nakon 4og fiata u porodici odlucio sam da se prijavim na forum Od nedavno ponosni vlasnik zastave 10 2006g sa svom opremom koja je tada mogla da se poruci. Hvala na prijemu!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...