Jump to content
FAS Goran

NikolaMan

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NikolaMan

  1. Kupio sam ga 2019, godinu dana star, presao par hiljada KMu tom trenutku(test vozilo jedne auto kuce)
  2. Pozdrav svima Da li neko ima problem da kad u 500L prebaci na ventilaciju, ili je prosto upali , da oseca jako neprijatne mirise, kao izduvnih gasova, prasine i slicno? Imam taj problem od kupovine auta, 2018.godiste, u prolece, leto, jesen, redje zimi... Nije problem u smradu kao ubudjalo i slicno, sto se desava najcesce kao posledica neodrzavanja klime, nego, kao da usisava vazduh spolja od nekud gde ne treba. Bas gusi unutra. Kad je klima upaljena, taj problem nema, bez obzira dal je ukljuceno da cirkulise unutra ili da uzima spoljni vazduh, ali cim se prebaci na samo ventilaciju, uzas, mora da se otvori prozor (sto onda gubi smisao ventilacije ) Ima li neko preporuke , ili slicna iskustva? Klimu jednom mesecno tretiram sa onim sredstvima sto prska i vrti 15 minuta sa unutrasnjom cirkulacijom, nemam nikad problem smrada dok radi klima.
  3. Meni u sapcu sad naplatili 1000 dinara resetovanje servisnog intervala. Majstor kod kojeg radim nije mogao, ne rade ni ove komande koje su navedene, odem do ovlascenog, resetovali za 1000 dinara.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...