Jump to content
FAS Goran

Bore_91

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Postovani Gorane, Jutros mi je drug odvukao Punta u servis, nakon pregled dijagnostikom utvrdio je da ima neki problem sa EGR ventilom i da ne radi grijac jedan, al kao nije to neki razlog, sto autu treba da nakon duzeg verglanja i ponavljanja 3-4 puta da upali. Ovaj majstor je dosao na ideju da pregleda katalizator i utvrdio je da je bas zapusen i nakon sto ga je ocistio, auto pali nakon kraceg verglanja. predlaze da ocisti bolje katalizator ili da se skine. Da li Vama ima ovo smisla da je moguce da je sav ovaj problem zbog katalizatora. Hvala LP,
  2. Nisam bio prisutan kad je nesto radio ovaj prvi majstor, uglavnom smo se culi preko telefona , tako da sam danas otisao na servisu kod drugog lika. Dijagnostika je pokazala da ima problem sa EGR ventilom i da ne radi jedan grijac. Kao sve ostalo je u redu, al i dalje isto vergla nece da upali i ovaj je dosao na ideju da pregleda katalizator i kaze da je bas zapusen. Nakon sto ga je ocistio auto pali nakon kraceg verglanja , pa je sipao neke aditive i predlagao da skinem katalizator.
  3. Pozdrav, Da li je neko imao problema sa Fiatom Grande Punto 1,3 dizel 66 kw 90 ks 2007 godiste. Auto nece da upali, vergla samo...... upaljen pomocu start spreja, nakon cega samo uspio da odvezem auto do lokalnog majstora. Gdje je pregledao dizne, pumpu, zamijeno je senzor radilice motora, zamijenio je i senzor na bregastoj, auto se ponasa isto nakon 3 do 4 puta verglanja upali, pokusali smo upaliti i na guranje, potrebno je da prede pola metra na guranje upali tada iz prve. Majstor mi je vratio auto i rekao da nije mogao da otkloni kvar i da mi jedan grijac ne radi , ali nije ga mogao odvrnuti da ga zamijeni, mada kao ne bi to nista uticalo na rad motora. Hvala na pomoci !
  4. Pozdrav iz BiH, Postovani Gorane imam problem sa Fiatom Grande Punto 1,3 dizel 66 kw 90 ks 2007 godiste. Auto nece da upali, vergla samo...... upaljen pomocu start spreja, nakon cega samo uspio da odvezem auto do lokalnog majstora. Gdje je pregledao dizne, pumpu, zamijeno je senzor radilice motora, zamijenio je i senzor na bregastoj, auto se ponasa isto nakon 3 do 4 puta verglanja upali, pokusali smo upaliti i na guranje, potrebno je da prede pola metra na guranje upali tada iz prve. Majstor mi je vratio auto i rekao da nije mogao da otkloni kvar i da mi jedan grijac ne radi , ali nije ga mogao odvrnuti da ga zamijeni, mada kao ne bi to nista uticalo na rad motora. Hvala unaprijed na pomoci !

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...