Jump to content
FAS Goran

Fiat evo 199

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Fiat evo 199

  1. Zamijenjen je veliki hladnjak vode al je i pre toga lampica se upalila.. i resetovali su..kazu sve je ok sada.. i nekih pet dana je ok bilo.. i onda se nastavlja prica sa lampicom.. Obzirom da nisam neki majstor, crijevo s prednje strane od motora i lijepo se vidi crnilo od benzina s gornje strane... Dijagnostika, kaze da je resetovao greske.. to je sve sto je rekao...
  2. Pozdrav, skoro sam uzeo fiata evo 199, 1.3 dizela 2011 god.. Curilo je antifriz i zamjenio sa hladnjak vode.. nakon tpga se upalila lampica motora i majstor je popravio, egr ventil ocistio..dan nisam vozio i opet isti slucaj.. tokom voznje izgubi smagu i upali se lampica..kad se ohladi sve normalno ali lampica i dalje gori.. Na crijevu pusta malo gorivo, kad sam pitao sta je to.. to je kao normalno... Ima li ko iskustva s ovim?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...