Jump to content
FAS Goran

Musavko

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Musavko

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Zagreb

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Musa 1.3 mjt 70 ks

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. To je taj motor. Auto je kupljen nov u Hrvatskoj. Hvala svima na brzim odgovorima.
  2. Gledam jednu Deltu iz 2011. god. Diesel 1.6 od 77kw. Kuplung mu prima izrazito nisko. Gotovo čim se papučica malo odvoji od poda auto se pokreće. Pri tome je i nešto tvrđe nego što je uobičajeno kod automobila. Da li je to normalno? Inače ne trese prilikom pokretanja i sve brzine se normalno mijenjaju. Paket opreme je osnovni tj. samo manualna klima, ali bitnije mi je manje km nego li panoramski krov. Ima i problema sa suncobranima, ali koliko vidim to je biljka modela, a sam suncobran je skup ko vrag kao da ga od zlata rade. Pa molim savjet prije svega oko kuplunga.
  3. Evo da odgovorim sam sebi, a i ako nekom bude trebalo...Idu ove najmanje od 1.2 w i ide ih 8 komada. Prije mene je netko nešto pokušavao i silikonizirao tako da je bilo mlo problema sa vađenjem cijele lampe. Iznutra trba skinuti dva mala poklopca i tu gurnuti prema van da svjetlo ispadne. Poslije skiniti komektor od struje i ozvući gumu sa mlaznice koja pere zadnje staklo. Nakon toga rastaviti svjetlo i zamjeniti lampice. Hvala svima na odgovorima.
  4. Ne mogu naći po uzorku jer su sve pocrnile pa se na njima ne vide oznake. Mislim da idu 5w ubodne. Bitno je ako netko nije znao da model prije redizajna ima žaruljice, a od kraja 2007 led. Ne znam mogu li se staviti led žaruljice jer ne znam hoće li mi javiti neku grešku na ploči.
  5. Iako u uputama piše da je moje treće kočiono svjetlo led kad sam sve rastavio ima puno malih ubodnih žaruljica. Kako su sve pocrnile zna li netko koje su jačine ?
  6. Iglom sam probao i ne ide. Izgleda da su fiksne i to me brine. Zadnji put kad sam kad sam imao sličan problem na Puntu druge generacije nije pomoglo nikakvo čišćenje već samo nova špricaljka koja više nije stvarala maglicu već mlaz. Na Lanciji radi maglicu , ali baca preko stkla na krov. Nadao sam se samo podignuti mlaznicu, a znači treba skidati cijeli dio oko brisača...
  7. Primjećujem da mi lijeva špricaljka nije dobro usmjerena na vjetrobransko staklo. Inače špricaljke rade maglicu, a ne mlaz dok peru staklo. Pokušao sam ju usmjeriti iglicom kao na većini prijašnjih vozila, ali bez uspjeha. Imaju li one uopće mogućnost podešavanja ili treba kupiti novu?
  8. Ajoj. Dobio sam dva ključa, ali code karticu nažlost ne. Hvala na pomoći.
  9. Kako sam nedavno kupio Lanciu Musu primjećujem da žmigavci ne bljeskaju niti prilikom zaključavanja niti prilikom otključavanja auta. Auto je iz 2007, ali prije redizajna. Daljinsko upravljanje centralno je originalno, a ne neko naknadno stavljeno. Ne znam da li je u pitanju neki kvar ili je to normalno kod Muse da nema svjetlosnu signalizaciju prilikom otključavanja ili zaključavanja. Sva vrata se inače uredno otključaju i zaključaju. Razina opreme ORO.
  10. Pozdrav! Zovem se Tomislav i odnedavna sam vlasnik Lancie Muse 1.3 diesel sa 70 ks iz 2007.god.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...