Jump to content
FAS Goran

Cerberaspeed

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About Cerberaspeed

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. as planirao da uzmem neki obd ,samo ne znam da li da uzimam usb verziju ili one blue tooth /wi fi. sta je bolje ?
  2. Drugari stilo 1.8 16v. prvo paljenje teze vergla kao da je slab akumulator. Kasnije u toku dana pali oma , iako je parkiran i po 2-3 sata (zbog toga mislim da nije akumulator. E sad ne smeta meni sto teze vergla ujutu ,ali posto mi je nova auto(jos se upoznajemo :P), zanima me da li to moze biti simptom neceg ozbiljnijeg. Hoce ponekad da sbrljavi na ler-gasu, i pneka kad zbrljavi oce da se ugasi sa opomenom low oil press. Majstor mi rece da to hoce ,jer uljna pumpa ne readi kako treba na nizim obrtajima. Ocistio mi je klapnu gasa , i to se sada daleko manje desava. Ali mi juce upali gresku , engine foult, i kao da je jedno vreme trosio duplo vise nego inace, barem po board compu. Cekam sada da me majstor primi, ali ne bi skodili da iskusni vukovo ovo i prokomentarisu. Jerbo vise glava je pametnija od jedne.
  3. Dakle za stila je obrnut samo raspored srafova, a smer okretanja srafova je isti . u smeru kazaljke na zidu ,je ka unutra ?
  4. Felne su kupljene, cekam da prodje hladni talas pa da ih montiram. Felne su super ,ali me zanima zna li neko koja je ovo nijansa alu boje i kako da saniram ove male oksidiovane povrsine ?
  5. hvala yugisa vrlo detaljno i precizno. Nisam u panici zbog oseceja ,vec samo zbog mehanike automobila. ali si sve lepo objasnio . hvala.
  6. stavljam slike kad montiram felne, poz i hvala jos jednom.
  7. Prvo da ti se zahvalim mnogo , ne spavam dva dana :P. Felna je 16 i trenutno su na njima 215/55 16 , snam da je malo sire ali sam planirao da to vozim jos ovu sezonu pa sledece godine da uzimam 205. hvala jos jednom.
  8. https://www.wheel-size.com. to je sajt na kome sam unosio podatke. upravo sam te felne planirao da stavim od fiat bravo et 31. racunao sam u odnosu na 195/65 15 et 43 6 J .Pomagaj ceka me covek za felne, a ja nisam siguran hocu li nesdto sjbeati ako stavim te felne.
  9. Ako uzmem felne koje ce mi dati 11 mm pozitivnog scrub radiusa u odnosu na fabricki setup, na fiat stilu karavan , da li cu sjebati nesto ,odnosno kako ce to da se odrazi na upravljivost,trosenje guma i habanje trapa ?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...