Jump to content
FAS Goran

IlijaBogi

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About IlijaBogi

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pa o tome ti pricam, bio sam u ovlascenom servisu i racunam da planiraju da me oderu. Videcu sa nekim privatnim majstorom koji radi kod kuce sta i kako, javlja povecanje temperature, a meni je problem zato sto nemam da mi pokazuje kolika je temperatura moj model nema to na kokpit tabli.
  2. Kazu da je mozda hladnjak zapusio ili neki termostat, sada ne rwzumem da moze neki deo da ode pokazalo bi na dijagnostici kvar
  3. Nista ne pokazuje i to sam bas bio u bmw servisu motor je perfektan i ocuvan samo mi dize temperaturu...
  4. Radio sam mali servis i dijagnostiku juce nista mi ne pokazuje, a na kompijuteru mi izbacuje da mi greje motor i moram da stanem, antifriz je pun. Sta moze da bude?
  5. Meni su rekli da je od 15000-30000 kazna plus od 3-6 meseci i 6 boda
  6. Oni su pisali kao da je preticanje na punu i rekli ako podnesem zahtev da ce kazna biti 15000 a mozda i necu imati zabranu zato sto nisam imao prekrsaje u proslosti
  7. Upravo su me uhvatili kako preticem na punoj liniji jer nisam video da je to isprekidano samo za skretanje i rekli da ce me zvati za mesec dana kod prekrsajnog sudije. Rekli su mi da ako zelim da mi smanje kaznu pisem neku potvrdu da sam priznao kako sam nacinio to.Da li mogu proci bez oduzimanja dozvole na neki period,novcana kazna nije bitna?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...