Jump to content
FAS Goran

manjito

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by manjito

  1. Na dijagnostici pokazivalo samo lambda sonda i to sam zamenio i sada nema ni jedna greška. Na plinu ide isto kao i na benzin ,to jest super nema nikakvih problema. Samo to paljenje ujutru. Pumpu za gorivo sam kupio komplet celu 12000 din. A gde se gledaju te mape i parametri.?
  2. Drugari podzdrav , Nisam bio Lenj,gledao sam svuda po forumu,kako bih nasao resenje problema koje mene muci,kako ne bih otvarao novu temu i vama dosadjivao da pisete za jednu te istu stvar po bezbroj puta. Elem,imam problem sa prvim paljenjem ujutru obican benzinac je u pitanju,nasao sam dosta tema gde ljudi pisu o tome i nisam nasao resenje problema,i nisam nasao ni jednoga da ima fabricki plin,pa reko mozda ima i do toga nesto. Prvi put upali i ugasi ga odmah iz drugog puta upali kako treba i nema problema,problem se ponovo pojavi kako auto odstoji duze malo. Stavio nov akumulator,svecice ,promenio jednu bombinu ,isto sam ocistio dizne i kada sam to odradio radilo je super sve palio iz prve odlicno,i posle jedno mesec dana ponovo poceo da zeza.
  3. Društvo običan benzinac sa fabričkim plinom. Paljenje sam rešio pranjem Dizni i sada je sve super ,pali ko mina. Samo taj mali problemčić,on upali super,i jedno minut gas je gore i kada počne da se spušta da ga stabilizuje on tada malo trokira i namesti gas kako treba,i posle toga nema problema. Ne dešava se često ,ali ponekad hoće. Uradili smo dijagnostiku i piše da je lambda sonda problem ,i da je imao problem na tri cilindra tokom paljenja. Svećice sam menjao ,nov akumulator i jednu bombinu. Šta mislite drugari?
  4. Pozdrav svim clanovima ovog fantasticnog foruma. Zovem se Marko iz Nisa sam i od skora sam postao vlasnik jednog lepotana Fiat Brava benzinca Vec neko vreme pratim forum i stvarno mogu bas dosta stvari da se nauce i procitaju. Ovako sto se tice auta , ja sam stvarno odusevljen i prezadovoljan istim. Auto stvarno lepo izgleda kako spolja tako i iznutra,lepo ide ,lepo vuce,stabilan ,motor se ne cuje dok radi,nije veliki potrosac, jedan stvarno bas super autic. Imao sam jedan samo problem kada sam ga kupio, ujutru je teze palio,to jest trokirao i onda posle nekoliko puta upali. Odem ja kod majstora kaze pumpa goriva ali mora cela da se menja, ne moze samo deo,i ja kupim pumpu 10,000,00, i ono kad opet isto. odem ja kod drugog majstora i kaze decko dizne garantovano, operemo mi dizne 1000 kinte i posle toga pali iz prve bez greske. Ja sam zamenio svecice i jednu bombinu i mali servis normalno. to je od ulaganja koje sam imao. Mislim da je to OK. Ali hteo sam strucno misljenje desava mi se ponekad kada ga upalim i posle jednog minuta hoce malo da trokira i posle toga stabilizuje gas i sve je super ide odlicno nema problema. Samo sam to hteo da pitam da li je neko imao slicnih problema?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...