Jump to content
FAS Goran

Sima972

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Da ti posteno kazem,pojma nemam koliko mu staje,a nov auto sam kupio da mu ne bi svaki cas otvarao haubu,osim za dolivanje tecnosti za pranje stakala,tako da mi je to malo bezveze,ali sta da se radi,tako je kako je,mozda ce stvarno da prestane sa potrosnjom ulja,posle prvog servisa,kao sto kazu u servisu,videcemo. Inace videh da je neko napisao,da mu je potrosnja do 10l,meni kompjuter pokazuje prosek na ove kilometre 6,4,pa posto nisam verovao,proverim i na dolivanje,skoro da se slaze,5 % vise je na cep,tako da mislim da je to extra,ne znam.
  2. Moj je 2020 godiste,sokirao sam se kad sam proverio pre par dana,na 8000km potrosio max/min,dolio sam mu oko 700g i vratio se na max.Upozoren sam u fabrici na to,ali nisam verovao da ce da posrce toliko.Mislim mogli su da mu skrate servisni interval na 10000km umesto na 15000,bojim se da neko ko nema naviku da proverava,moze da ima problem.I nije mi jasno to kao do prvog servisa trosi,posle ne,ali videcemo.Inace sam apsolutno zadovoljan i kako vuce,posebno potrosnjom!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...