Jump to content
FAS Goran

Grande021

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Grande021

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Imam fiat grande punto 1.2 8v, presao je 230 000 i vreme je za menjanje ulja u autu. Do sada je uvek sipana selenia gold, al' poceo je da trosi jako puno ulja....Da li neko ima predlog sta sada sipati u njega? Seleniu 20k mozda? Putovanja sa njim su povremeno na duze relacija oko 100 km, umem da odem i na more sa njim nekih 600km. Da budem iskren na nekih 10 000km potrosnja ulja je oko 4L. Verujem da je potrebno da se radi motor i to je u planu, al' do tog momenta koje ulje bi bilo pametno koristiti.
  2. Prije mozda mesec dana, nema niti jedne greske. Moguce da ga cak i ne trosi, znam da ga dospe da ga podesi ili kako vec. Da li je nesto zabrinjavajuce sto bi trebalo menjati?
  3. Pa iskreno ne, antifriza ima dovoljno i slabo ga trosi, imam osecaj kao da ga gusi nesto.
  4. Kada upalim auto i pustim ga da radi, iz auspuha izlazi beli dim, koji prestane , medjutim, povremeno kao da auta stucne nakon cega izadje veca kolicina belog dima iz auspuha. Inace nema drugih problema. Sve je kako treba. Rado se o Grande Punto 1.2 8V 2006 godiste.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...