Jump to content
FAS Goran

vojapfc

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by vojapfc


  1. 5 hours ago, Milutinac said:

    Nesto tu ne valja. Bravo ne moze da pokazuje preko 25L/100km

     

    Verovatno ti stoji km/L

    Pozdrav druže,

     

    Tačno je problem bio jer je podešavanje bilo na km/L. U podešavanjima u delu "Consumption" prebačeno na L/ 100km i sve fercera kako treba sad (pokazuje da je prosek potrošnje 6.0 L/ 100km i normalne vrednosti Instant consumption). Hvala puno na pomoci i ne zameri, svez sam vlasnik Fiat Bravo modela pa ga tek upoznajem :)

     

    Hvala i svima ostalima na detaljnim opservacijama, prava ste ekipa ;)


  2. Imam interesantan problem u vidu podataka na bord kompjuteru. Automobil je Fiat Bravo II 1.6 multijet 120ks. Naime, prilikom voznje i uvida u podatke "Instant consumption" na tabli ispisuje mi nelogicno velike vrednosti trenutne potrosnje gde vrednost ide i do 50l u trenutku. Takodje, sve ostale vrednosti su takodje nelogicne jer prosecnu potrosnju prikazuje i do 15l na 100km. Napomena samo da ne primecujem da automobil trosi neobicnu kolicinu goriva i da nemam prijavljene greske na bordu. Sta bi mogao biti uzrok?

     

     

    Hvala unapred na odgovoru.

     

     

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...