Jump to content
FAS Goran

vojapfc

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vojapfc

  1. Pozdrav druže, Tačno je problem bio jer je podešavanje bilo na km/L. U podešavanjima u delu "Consumption" prebačeno na L/ 100km i sve fercera kako treba sad (pokazuje da je prosek potrošnje 6.0 L/ 100km i normalne vrednosti Instant consumption). Hvala puno na pomoci i ne zameri, svez sam vlasnik Fiat Bravo modela pa ga tek upoznajem Hvala i svima ostalima na detaljnim opservacijama, prava ste ekipa ;)
  2. Imam interesantan problem u vidu podataka na bord kompjuteru. Automobil je Fiat Bravo II 1.6 multijet 120ks. Naime, prilikom voznje i uvida u podatke "Instant consumption" na tabli ispisuje mi nelogicno velike vrednosti trenutne potrosnje gde vrednost ide i do 50l u trenutku. Takodje, sve ostale vrednosti su takodje nelogicne jer prosecnu potrosnju prikazuje i do 15l na 100km. Napomena samo da ne primecujem da automobil trosi neobicnu kolicinu goriva i da nemam prijavljene greske na bordu. Sta bi mogao biti uzrok? Hvala unapred na odgovoru.
  3. Pozdrav ljudi. Ja sam Vojislav iz Borče. Od nedavno vlasnik Fiat Nuova Bravo 1.6 mjet 120ks a odavno ljubitelj Fiat vozila. Do sada kao službeni vozio Fiat Panda (2008. godište), Fiat Nuova Panda (2015. godište) i Fiat Doblo (2016. godište). Hvala na prijemu u grupu i sve najbolje !

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...