Jump to content
FAS Euroauto Goran

rueno

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. Pozdrav, na oglasima sam naišao na Lancia Y 2001 godište, prilično je lepo očuvan, hteo bih da ga kupim. Međutim prilično sam skeptičan s obzirom da nije toliko popularan auto pa ne znam da li su delovi za njega dostupni i da li su skupi. Da li bi neko mogao da mi pomogne i kaže kakav je to auto, da li isplati uzeti ga, kako se kreću cene delova i da li su dostupni. Da li se isplati kupiti ga ili je bolje da uzmem nekog fiat punta istog godišta. Hvala.
  2. U redu, hvala na informacijama i brzim odgovorima.
  3. @neshaoct Hvala na odgovoru, nisam proveravao. Nisam toliko stručan oko automobila.... da li bi mogao možda da mi objasniš kako da proverim tu lambda sondu, koliko je teško zameniti itd. Kada si mi je pomenuo čitao sam na netu, da vrlo je moguće da je problem do nje... ona je povezana sa tim kompjuterom/elektronikom ili čime već i reguliše protok goriva i vazduha ako ne grešim, toliko sam pohvatao koliko sam nabrzaka pročitao. Pa eto ako te ne mrzi malo više da mi objasniš o tome, kako je proveriti, promeni itd... Hvala.
  4. Pozdrav, nov sam na forumu. Imam fiat una i određenih "problema" oko njega pa bih želeo da vas istaknem probleme pa ako neko zna u čemu je problem da mi da neku sugestiju. Prvi problem jeste taj da dok se auto fest ne zagreje neće da prima gas kako treba i uopšte ne radi lepo, kao da ga nešto guši. Dakle upalim ga ne radi lepo, malo mu dodam gas i nakon što pustim gas kao da hoće da se ugasi, i onda ako ga ne zagrejem dovoljno bukvalno krenem i on neće da primi gas kako treba i ugasi se. Drugi problem jeste taj što se baš oseti benzin u njemu a i kad mu se otvori hauba, takođe izgleda da pumba gorivo i ulje pošto kada sam proveravao ulje prilično je razređeno. Mislim da ima neki problem oko pumpe za gorivo s obzirom da se stvarno oseti benzin u autu a i prilično troši bar sudeći po tom njegovom meraču. Takođe kada se rezerva uključi isto imam problem sa dodavanjem gasa jer bukvalno neće da primi kako treba, ne znam da li povlači previše goriva pa ga guši ili šta već... Ako neko možda zna u čemu je problem cenio bih da napiše. Hvala

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...