Jump to content
FAS Goran

Mark_Pine

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mark_Pine

  1. @integralac Hvala jos jednom i ovde, cuo sam se sa Bojanom. @PremieRacing Postavljam slike kad se spusti Delta ukoliko bude sve kako treba.
  2. @Branislav Nisam nista dirao oko kvacila ni oko mape, jer sa obicnom dinamicnom voznjom , bez ispaljivanja ( sto se radilo samo prvih 10ak dana ) nemam nikakvih problema . Medjuubrzanja su top. Pitao sam i mehanicara da provoza , on mi je takodje rekao nema potrebe trenutno da menjam. Hvala na komplimentima, bice jos radova oko estetike , nego ne stizem. @PremieRacing Manje sam se bavio Deltom nego sto sam mislio, radim kompletno renoviranje stana + sam zenin i caletov auto stalno preuzimao radi popravki i farbarskih radova... Ko mi je kriv kad sam se jednom ponudio Makar sam posle ovih slika radio poliranje i zastitu, uzeo gomilu nekih gluposti sa aliexpressa ( skinuli su mi set kapica ventila za sada ) , a planiram da nakon sto uzmem ili izradim cepove da ofarbam felne i klesta, ubacim xenone , da spustim malo auto , trenutno je delta na 235/40 r18 + distanceri ... Hvala na linku , pitacu za cenu @integralac Ta jeste dovoljno niska Sad je pitanje koliko ce poboljsati osecaj u voznji s obzirom na rupe po Beogradu.
  3. Evo da okacim par slika, jer sam planirao manje estetske promene na Delti i mozda neke sportske opruge da stavim ( ako neko ima preporuku ili da prodaje nek javi ). Ali se mozda i proda , jer mi se nenadano javio covek da hoce da je kupi, iako nije na oglasu. Inace , za skoro godinu dana 1.9 tt Delta se bas odlicno pokazala - dva servisa , zamena nosaca motora, par grejaca i stabilizatora ( da kucnem u drvo ).
  4. @Ivan BG Pa da , gledao sam zamenu za 159ku sa dobrom servisnom istorijom, ali na kraju ga prodah. Secam se, crni karavan. @andreja.micovic Haha, vidi stvarno. Generalno auto je u odlicnom stanju, vidi se da su prethodni vlasnici vodili racuna. I dalje sam u kontaktu sa @Nuova Delta koji je u saab aero projektu.
  5. @andreja.micovic Hvala ti na infu, pokusacu da nesto nadjem, jer me nervira bez poklopca. @horvat Nisam vican, ali cu potraziti pomoc. @PremieRacing Da, bas taj sam uzeo. Hvala puno !
  6. Hvala ti , kontaktiracu ga da vidim sta kaze. @Dale Hvala ti puno! Uh kako bi neki stariji maserati legao. Nista, nadamo se boljem standardu u drzavi. Pogledacu i na kp, nesto ce valjda iskociti. @andreja.micovic Znaci bice duga potraga. Je l imas iste felne ? Pogledacu za kvacilo, da resim prvo ovih par drugih "sitnica" , pa na kvacilo da se bacim. Pretpostavljam da nije jeftino u svakom slucaju. Hvala ti u svakom slucaju. @horvat Hvala ti, bolje vas nasao. Bolje ikad nego nikad. Imao sam tri Italijana pre Delte, Fiat Cromu 1.9 8v , Alfa Romeo 147 restyling 1.9 16v ( chip, straightpipe, eibach opruge , distanceri..) i Fiat Evo 1.4 Turbo Multiair. Ubacicu slike. Croma jeftin i kvalitetan porodican auto ( nije bio za mene u tom trenutku, ali je sluzio par godina ). Alfa Romeo 147ica sa malo prerade odlican auto, upravljivost , ubrzanje, direktnost volana... Doduse niko nije voleo da se vozi samnom zbog Eibach opruga. Fiat Evo mi je prava gradska zujalica, momacki auto. Hteo sam ga sa troje vrata, ali posle sam skapirao da mi ipak fali prakticnosti. Eto ukratko o mojim bivsim kolima. Za parametre mape je l imas neku preporuku gde bih to proverio ( meni prvo pada na pamet Revo ) ? Ne brini , pasce slikanje uskoro. Top, hvala ti, zovem sutra sve da vidim sta moze da se uradi. Da uradim jos par stvari estetski i bice prava.
  7. Pa mozda cu i to, u jednom trenutku, je l imas neku preporuku ? Ja sam samo stavljao valeo i bio sam zadovoljan. Da li bih onda morao da ojacam zamensko kvacilo ?
  8. Fabricko kvacilo je u pitanju. Posto su mi rekli u servisu da kvacilo ima jos zivota, sto sam i pretpostavio , ostaje da vidim sta cu sa mapom . Mozda i da uradim to sto predlazes, ali ne znam koliko bi sad to naplatili i koliko bi kvalitetno to uradili na istom mestu. A sto se tice cepova, mislis da odem u neki ovlasceni pa da kupim nov ? Hvala ti na odg
  9. Pozdrav ljudi, Skoro sam uzeo Lanciu Deltu 1.9 TT 2009. god. Planirao sam da uzmem 159ku 2.4jtd restyling, ali posto sam pogledao i Deltu koja mi je ostavila utisak interesantnog , modernog , prakticnog i nesvakidasnjeg auta, odlucio sam se za Lanciu. A i nisam jos posedovao Lanciu, a Fiat i Alfu jesam. Za sada su mi odlicni utisci, samo mi je pre nedeljak dana neocekivano crklo par osiguraca, sto sam resio isti dan. Vozio sam kod Gorana na pregled , treba da uradim par stvari, ( zamenim kociono ulje, centralni nosac levi i desni kraj letve ) sto cu uraditi uskoro. Sto se tice utisaka u voznji, vrlo lagan auto za gradsku voznju, ima vrhunska medjuubrzanja , odlicno drzi u krivini, preciznost/ direktnost volana nije na nivou alfe, ali nije tezak napred kao 159ka i nije neudoban kao 147/GT sa vecim felnama. Enterijer mi je legao 100%, jedino su sedista mogla biti bolja sto se tice bocne potpore, i zao mi je sto nemam panoramu koju sam imao na proslom autu ( Fiat Evo 1.4 Turbo Multiair ) , pa sam se navikao na svetlost. Sveukupno mi se cini da je best-buy u ovom cenovnom rangu. Ima izgled, eleganciju, sportsku notu kao i prakticnost uz veliki izbor motora. Treba mi pomoc oko par stvari. Posto je auto chipovan na 230ak konja, kvacilo mi proklizava ponekad. U normalnoj , malo agresivnijoj voznji to se ne desava, ali ponekad ( naglo gas do daske, najcesce u trecoj ) zna da prokliza kvacilo. Kao sto sam napisao, vozio sam auto kod Gorana, rekli su mi da je kvacilo ok i da ima sigurno 20ak hiljada km zivota pri normalnoj eksploataciji. E sad pitanje je, da li da ojacam kvacilo ili da vracam na fabricki chip ( posto postoji ta mogucnost za 30ak evra tu gde je radio chip prethodni vlasnik ) ? Druga stvar, radio bih malo estetiku, da li zna neko gde mogu da uzmem cepove/ poklopce od felni, jer mi fale 3 od 4 ? Pitao sam kod Bakica i jos par otpada, nemaju. Takodje bih mozda u crnu boju znakove uradio , tj. mozda neki custom stikeri, je l neko radio slicno ? I preporuka mi treba za xenone napred i za led sijalice unutra. Uskoro cu uslikati i okaciti jos slika, ovo je bilo cim sam ga kupio. Izvinjavam se na dugom postu.
  10. Cao ljudi, Da se predstavim. Ja sam Marko iz Beograda, pratim rad foruma odavno, i pomogao mi je vise puta u dijagnostikovanju kvara. Hvala na tome. Moji automobili su bili samo Italijani : Fiat Croma 1.9 8v , Alfa Romeo 147 restyling 1.9 16v , Fiat Evo 1.4 Turbo Multiair i sad vozim Lancia Delta 1.9 twinturbo. Svaki je imao neke svoje pogodnosti, a cini mi se da Delta ima najbolji odnos prakticnosti, izgleda i sportskih performansi u tom cenovnom rangu. Napravicu zasebnu temu sa slikama za Lanciu. Pozdrav svima

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...