Jump to content
FAS Goran

Nebojša1965

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nebojša1965

  1. ovo mi je dobar info. danas ili sutra ću ići da je probam sigurno. hvala puno
  2. Auto, vlasnik i ja smo iz Jagodine. Dobro poznajem vlasnika već puno godina. On iz nužde radi sad sa autima (u turizmu je inače) Mislim da me ne bi slagao ništa a da zna. Pogledao sam auto, stvarno je vrhunski očuvan. Inače ne prelazim ja neke kilometre ali me brinu druge stvari. Plašim se da posle ovako super izgleda ne počne da trokira jedno po jedno. Video sam u komentarima da ima dosta problema oko Blue&Me i te elektronike. Inače volim italijane i njihov dizajn i bezobrazluk pa sam se zato naložio. Do sada sam vozio Hondu Acord tipS 2000 benzinca. Svako mišljenje mi je dobrodošlo.
  3. Nebojša je iz Jagodine. Onaj iz Bg se sprema za Zabelu. Ne umem da okačim. Prvi put sam ovde. Evo imam sliku Delte.
  4. Kupio bih jednu Lancia Delta. Zanima me mišljenje iskusnih sa foruma. U pitanju je 1.8 Turbo-Jet Hard Black Edition Sportronic", "Hi-Fi "Bose" Auto je 2010 godište i prešao 170.000. očuvan je perfektno i spolja i unutra.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...