Jump to content
FAS Goran

Miroslavnw85

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

  1. Zamenjen sezor ali sad teze mota u levo u desno je normalno. U cemu je problem inace je senzor kinez..
  2. Uz slucaju menjanja senzora jel se radi jos nesto tipa neka podesavanja ili se samo menja senzor?
  3. Sad je dva dana radio normalno malo zatrese i to je to a nekad mi dodje da ga ufff. Senzor sa belim kablom 9000din kod nas u prodavnici. Prvo cu to da zamenim pa cu da vidim kako ce biti posle.
  4. Pozz ljudi pomagajte ako neko zna sta bi moglo da bude ili ako je neko imao slican problem. Pali mi se crveni volan gp 1.4 2006 u standardnu poruku i gasi mi servo pri pokretanju aiuta, prilikom ponovnog paljenja sve normalno. Kada je auto u leru i tockovi ispravljeni tj. ispravljen volan mi se trese pri voznji na pravac on isto trese pri normalnom skretanju sve normalno. Prilikom blagog skretanja (parking i slicno) imam osecaj kao da volan cese i trese malo volan (pri vecim brzinama toga nema). Sta bi moglo biti? Akumulator je nov tj sad ce godinu dana. Moj majstor kaze da prekontrolisem senzor kod elektricara pa ako nije da trazimo dalje da nije neki mehanicki problem.
  5. Isao na diagnostiku i greska p0500 senzor brzine vozila. Greska obrisana i sve radi normalno al videcemo dokle.
  6. Pozdrav forumasi i meni se palila lampica za servo gp 2006 ugasim upalim i sve normalno. Danas mi se upalila lampica i ne gasi se ali servo radi city ne radi tj radi kao sa servom. Napominjem na displeju gde pise temperatura spoljna stoje crtice nema temperature. A nisam menjao akumulator od kad sam uzeo kola ovo je treca zima.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...