Jump to content
FAS Goran

Bojssa

Members
  • Content Count

    66
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bojssa


  1. Razumem i jedne i druge, vreme je takvo da su nam živci zapeti kao strune pa zaboravljamo da živimo u vremenu u kome je dobro što smo sutradan uopšte živi a ne što smo u opšte sa zakašnjenjem nekome odgovorili na poruku i upit. Ljudi su umorni, kako mi korisnici tako i prodavci usluga i jedino saosećanje i tolerancija nam mogu pomoći. Nema druge, to nam je što nam je, dok smo živi...


  2. Žalosno je to što se dešava sa čitavim svetom i vremenskim nepogodama, čovečanstvo će tek početi da plaća cenu nesavesnog življenja.

    Posebna emocija za Grčku i njen narod, nadam se da će se ubrzo izvući iz ovih apokaliptičnih scena!

     

    Jedan od mojih omiljenih bendova, Grci iz Janjine, majstori tvrdog post-rock, stoner zvuka sa primesama Grčkog folka. Posebna emocija. . .

     

     

     

     


  3. Kod mene se zimus ponekada osećao miris benzina u kabini i to u glavnom kada je neko kočenje ili u krivinama kada se gorivo u rezervoaru bućka, međutim u servisu kod Gorana su mi silikonirali poklopac pumpe za benzin pa se od tada više nije osećao u kabini. Međutim, primetio sam da mi se oseti miris benzina napolju oko auta kada ga ujutru palim. To traje desetak sekundi i onda se više i ne oseti. Nosim se mišlju da probam da zamenim ta dovodna crevca ispod kućišta filtera jer može biti da su dotrajala. Da li je komplikovano, ima li kakav video na YT ili fotka kako izgledaju ta crevca pošto ja nisam upeo naći po netu? Hvala!


  4. 1 hour ago, mitros said:

    Pa na osnovu cega su ih onda obarali,ako je sad to isto odbaceno???

     

    Ne znam ni sam, obarali su ih verovatno na osnovu prevelike doze sopstvenog straha da bilo šta sami protumače, ono po principu daj mi lepo da gulimo kožu za svaki slučaj jer je svaku nejasnoću naj lakše opravdati na ovaj način i ne rizikovati da nekome stanete na žulj, čime su napravili još veću zabunu, gužve i revolt. Imaš u emisiji SAT pojašnjenja sa gostima iz uprave saobraćajne policije. Npr. u nekom pravilniku o podeli, u opšte ne postoji termin zadnje vetrobransko staklo već isključivo prednje vetrobransko stalo i brisači vetrobranskog stakla. Zadnje se verovatno vodi kao obično staklo i u nije u obavezi da ima brisač niti prskalice a kao takve, ne mogu ni biti osnov za obaranje na tehničkom pregledu jer su kao dodatna oprema koja ne utiče bitno na bezbednost u saobraćaju. Naravno uz dalju preporuku da ipak bude ispravna zbog celokupne bezbednosti vozača ko i do sada.. Isto se odnosi čak i na naprsline na svetlosnoj signalizaciji, manjim oštećenjima na karoseriji i na druge stvari poput nedostajućih ukrasnih lajsni i još nekih sitnica što će reći, tehnički pregled će verovatno biti kao i do sada s tim što s obzirom na video-nadzor, više neće moći da se mulja oko neispravnih kočnica, guma, sistema upravljača, signalizacije itd itd.


  5. MUP je poslao pojašnjenja tehničkim pregledima, gde je brdo stvari na kojima su obarali ljude odbačeno kao neosnovano obaranje vozila na tehničkom, tipa neispravni zadnji brisači, prskalice, različiti dezeni sedišta, nedostajuće lajsnice sa kvaka, vrata i branika kao i neke druge stvari koje bitno ne utiču na bezbednost u saobraćaju, naravno uz preporuku da se ovi nedostatci otklone u cilju što veće ispravnosti svih sklopova na vozilu.. Ako i ne stigneš da središ tu panoramu, probaj pre isteka ipak otidi ponovo na liniju i raspitaj se o svom problemu i da li ima nekih promena vezano za tebe..


  6. 22 hours ago, Mijailović P. said:

    Treba prvo pohapsiti ove što ga pustiše!

    Pustila ga je sutkinja, protivno zahtevu tužilaštva da se lice zadrži. Teško da će nju neko da uhapsi.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...