Jump to content
FAS Goran

markos807

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Prodajem 2DIN navigaciju / multimediju, kao nova, jos uvek ima foliju na displeju, stavljena pre par meseci u auto. Kod nas bila u Fiat Stilu, ali odgovara i za druga vozila (univerzalna 2din). Sa navigacijom ide blenda (plastika) za Stila i daljinski upravljac (neotpakovan). Multimedija radi na Windowsu, ima touchscreen ekran od 6.2 inca, kao i najnoviju iGO navigaciju sa mapama Srbije i cele Evrope. Takodje, moze se izvuci USB prikljucak (nama je bio u kaseti ispred suvozaca). Multimedija ima ulaz i za rikverc kameru. Na poslednjim slikama se vidi kako izgleda u automobilu. Licno preuzimanje u Novom Sadu ili slanje na vasu odgovornost. Kontakt 0631622474. Cena za forumase 100e.
  2. Pozdrav svima, da ne otvaram novu temu pitacu ovde, 2004 Fiat Stilo karavan, 1.9 dizel, ponekad se desi da povuce u stranu (ka levo), da li je mozda do nosaca motora? Uradjena je optika i sve je u redu, ne desava se stalno, samo ponekad povuce u levo, desilo se par puta i to iskljucivo prilikom preticanja (smotam na levo, on krene jos vise levo toliko da moze povuci na stranu puta). Hvala unapred

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...